ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΙΑ ΤΑ 96ΧΡΟΝΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

 

ΚΚΕ_ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣΤο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας φέτος γιορτάζει τα 96χρόνια από την ίδρυσή του. Με δραστηριότητες σε όλη τη χώρα,τιμά την ιστορία του, τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες πουστρατεύθηκαν στις ιδέες του σοσιαλισμού και έδωσαν και τη ζωήτους για το μέλλον του λαού και της πατρίδας μας.

Η δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ (Νοέμβρης-Δεκέμβρης 2014) και η συμμετοχή σε αυτή ανθρώπων κάθε ηλικίαςκαι από κάθε χώρο, δείχνει τους ισχυρούς δεσμούς που έχει το ΚΚΕμε το λαό. Ακόμα και μέσα στην οικονομική κρίση, ενισχύουν τοΚόμμα σε μια απάντηση στην προσπάθεια της κυβέρνησης νααπειλήσει την κύρια πηγή χρηματοδότησής του, τους φίλους καιτους οπαδούς του.

Οι δραστηριότητες στο νησί μας είναι : 1. Σάββατο, 6/12/2014 : Συνάντηση του Δήμου Κουμπούρη, μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ με εργαζόμενους και συνταξιούχους του νησιού. Στο Αεροδρόμιοτης Θήρας, ώρα 10:00 πμ και στο Οινοποιείο της Ένωσης-ΣΑΝΤΟ, στον Πύργο, ώρα 12:00.

2. Κυριακή, 7/12/2014 : Λαϊκό γλέντι στην ταβέρνα«Ο Σίμος» στο Φηροστεφάνι. Ώρα προσέλευσης 14:00. 3. Σάββατο,

13/12/2014 : Αφιέρωμα στο Νίκο Μπελογιάννη, που υπερασπίστηκε και με τη ζωή του τα λαικάσυμφέροντα, τη δημοκρατία, την ειρήνη και την εθνικήανεξαρτησία.

Προβολή της ταινίας «Ο άνθρωπος με το γαρύφαλο». Στο Σινεμά Villagio στο Καμάρι. Ώρα προβολής 19:00.

4. Παράλληλα, κυκλοφορεί το Ημερολόγιο 2015,απότιση φόρου τιμής για τα 62 χρόνια από την εκτέλεσή του.

Η Κομματική Οργάνωση Σαντορίνης του ΚΚΕ καλεί τους φίλουςτου Κόμματος, αλλά και κάθε πολίτη που παρακολουθεί την πορείατου ΚΚΕ και αναγνωρίζει την συμβολή του στους αγώνες τουελληνικού λαού, να συμβάλει με την παρουσία του και την οικονομική του ενίσχυση στη συνέχιση της δράσης του. Με ισχυρό το ΚΚΕ υπάρχει εγγύηση για έξοδο από την κρίση προς όφελος του λαού, χωρίς μνημόνια και δανειστές, με τουςεργαζόμενους διαχειριστές και αποδέκτες του πλούτου πουπαράγουν. Σαντορίνη, 30 Νοεμβρίου 2014 Η Κομματική Οργάνωση του ΚΚΕ στη Σαντορίνη