ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ CHARTER

ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

 

 

airport120416“Εκδήλωση Καλωσορίσματος στο Αεροδρόμιο Σαντορίνης

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους επιβάτες charter της Easy Jet χθες το βράδυ (12/04) στο αεροδρόμιο Σαντορίνης. Ο Δήμος Θήρας, το ΔΑΠΠΟΣ και ο Κρατικός Αερολιμένας Σαντορίνης (Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας) ενόψει της έναρξης της θερινής τουριστικής περιόδου στην Σαντορίνη διοργάνωσε εκδήλωση καλωσορίσματος στην αίθουσα αφίξεων του Αεροδρομίου Σαντορίνης.

Οι επιβάτες της πτήσης περιμένοντας τις αποσκευές τους είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τοπικά παραδοσιακά εδέσματα και σαντορινιό κρασί , να ακούσουν και να χορέψουν με την παραδοσιακή μουσική των κκ. Κυριάκου Πρέκα (λαούτο) και Νίκου Μπάικα (βιολί) και του χορευτικού τους συγκροτήματος.

Την πολιτεία εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κος Δημήτρης Τρυφωνόπουλος, ο οποίος στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην ιδιαιτερότητα και στη μοναδικότητα της Σαντορίνης ως προορισμού διακοπών. Τον Δήμο Θήρας εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος κος Μάρκος Καφούρος και ο πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ κος Λευτέρης Τζούρος, ενώ από την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου το παρόν έδωσε η έπαρχος κα Θεώνη Λειβαδάρου.

 

Την αντιπολίτευση εκπροσώπησε ο κος Χ. Δαρζέντας, ενώ στο αεροδρόμιο ήταν και ο Λιμενάρχης κος Γ. Βασαλάκης. Σύσσωμη παρουσία είχαν επίσης και οι φορείς της φιλοξενίας όπως η Ένωση Ξενοδόχων, το Σωματείο Τουριστικών Καταλυμάτων «Η Ατλαντίδα», το Επαγγελματικό Σωματείο ιδιοκτητών και εκμεταλλευτών ενοικιαζόμενων δωματίων ξενοδοχείων-τουριστικών πρακτορείων και τουριστικών επαγγελμάτων Σαντορίνης αλλά και αρκετοί επαγγελματίες από τον χώρο του τουρισμού.

Πολλές ευχαριστίες στην Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών προϊόντων για την ευγενική προσφορά των κρασιών της εκδήλωσης, στους κκ Κυριάκο Πρέκα, Νίκο Μπάικα και του χορευτικού τους για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους, καθώς και στην κα Ρόζα Σιγάλα για την δωρεάν ηχητική κάλυψη.

Φωτογραφίες από την κα Κων/να Σιδηροπούλου”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *