ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΑΜ ΘΗΡΑΣ

epamΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΘΗΡΑΣ

«Επειδή δεν αρκεί να λέμε μόνο τι θέλουμε, αλλά πρέπει να πούμε και το πώς θα φτάσουμε στους στόχους μας, το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο προχώρησε στην εκπόνηση λεπτομερούς Προγράμματος που αναλύει ακριβώς τον τρόπο και το παρουσιάζει στις 22 Ιανουαρίου στον Κινηματογράφο Καλυψώ της Καλλιθέας.

Για μια ακόμα φορά το Ε.Πα.Μ. πρωτοπορεί. Απέναντι στα ιλουστρασιόν προγράμματα – ευχολόγια των άλλων, επεξεργασμένα από στρατιές επαγγελματιών επικοινωνιολόγων, που επί της ουσίας δεν δεσμεύουν κανέναν και για τίποτα, εμείς αντιπαραθέτουμε τη δική μας πολιτικά άρτια και επιστημονικά τεκμηριωμένη -και γι’ αυτό απολύτως δεσμευτική- πρότασή μας.

Επεξεργασμένη σε βάθος, σε απόλυτη συνέπεια των ιδρυτικών αρχών του Μετώπου, δεν μένει στην ανάλυση του τι συμβαίνει και τι προτείνει για να αλλάξουν τα πράγματα σε μια αληθινά προοδευτική κατεύθυνση για την Εθνική Ανεξαρτησία, τη Λαϊκή Κυριαρχία και την Κοινωνική Δικαιοσύνη, αλλά -και αυτή είναι η μεγάλη διαφορά- συνθέτει λεπτομερώς και βήμα το βήμα το πώς!

Καθήκον δικό μας, όλων των μελών του Ε.Πα.Μ., είναι το Πρόγραμμά μας να φτάσει σε κάθε σπίτι και να γίνει κτήμα και εργαλείο στα χέρια ολόκληρου του ελληνικού λαού.

Το ΕΠΑΜ Θήρας, λοιπόν, σας προσκαλεί τη Τετάρτη 22 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 στο καφέ “SoundWind”, στη κεντρική πλατεία των Φηρών (απέναντι από το Pelican travel), για να παρακολουθήσουμε μαζί σε ζωντανή μετάδοση (live) από τον κινηματογράφο «Καλυψώ» .