ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 24 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΜΙΑ ΤΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΑΛ ΘΗΡΑΣ

 

 

 

  “24 χρόνια συμπληρώνονται από τον θάνατό του Ανδρέα Παπανδρέου. Κι όμως ζει μέσα μας, στην καρδιά της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων, γιατί οι ιδέες του δικαιώθηκαν από την ιστορία και το έργο του αναγνωρίστηκε από την κοινωνία.

24 χρόνια για τον λαό και την παράταξη είσαι ακόμη ο Ανδρέας.

Για να μας θυμίζεις ότι το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε τον ιδεολογικό μας χώρο γιατί αφουγκράστηκε τις ανάγκες και τα θέλω της ελληνικής κοινωνίας και άλλαξε τη ζωή των Ελλήνων.

Για να μας θυμίζεις ότι το ΠΑΣΟΚ στηρίχτηκε όσο κανένα άλλο κόμμα από τους προοδευτικούς πολίτες, γιατί προήλθε από τον λαό, πορεύτηκε με τον λαό, πολιτεύτηκε και κυβέρνησε για τον λαό.

 

Να δώσουμε ξανά περιεχόμενο στην πολιτική. Να επαναφέρουμε την προοδευτική παράταξη σε ρόλο πρωταγωνιστή. Να δώσουμε στη χώρα μας τη θέση που της αξίζει. Για να επιστρέψει το χαμόγελο στους συνανθρώπους μας.

 

Για μας, την παράταξή του, το ΠΑΣΟΚ,  η 23η  Ιουνίου κάθε έτους είναι ημέρα τιμής στη μνήμη του ιδρυτή και μεγάλου ηγέτη μας.

Ας τον δικαιώσουμε στην πράξη, συμμετέχοντας ενεργά στο αγώνα που ξεκίνησε ο ιδρυτής μας.

Εμείς οι νεότεροι κρατάμε την ιστορική αυτή παρακαταθήκη ως χρέος και όραμα.

Πιστοί πάντα στις αρχές, τις ιδεές και τις αξίες του Κινήματος που ο Ανδρέας δημιούργησε.

 

Στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήθουν στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο

27-28 Ιουνίου ως εκπρόσωπος της Δημοτικής Οργάνωσης Σαντορίνης, θα παρίσταται ο Γραμματέας της Οργάνωσης κ. Ζήσης Δρόσος

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *