Site icon Santonews

Ειρήνη Κορωνιού με το “Τώρα”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

 

 

 

 

 

  “Πρώτη φορά στα Κοινά, δεν θα μπορούσα να εμπιστευτώ άλλον από τον Μανόλη Ορφανό! Μου εκπέμπει σιγουριά και εμπιστοσύνη! Είναι ντόμπρος και όταν πει ότι θα κάνει κάτι, γυρίζει ανάποδα τον κόσμο και τα καταφέρνει! Δεν είναι μόνο λόγια, δείχνει ενδιαφέρον για τον άνθρωπο και η ευθύτητα του είναι αυτή που σε κερδίζει αμέσως!”

Η Ειρήνη, γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά μεγάλωσε στη Σαντορίνη. Γονείς της είναι οι  Βασίλης Κορωνιός και Ειρήνη Φύτρου. Αποφοίτησε από την ιδιωτική σχολή “Le Monde” με ειδικότητα στη διοίκηση επιχειρήσεων, και εξασκεί το επάγγελμα της στην ξενοδοχειακή οικογενειακή επιχείρηση.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει σφαιρική άποψη για το νησί και τα προβλήματά του. Το οδικό δίκτυο και η διαμόρφωση ειδικών χώρων, όπως οι χώροι πάρκινγκ, για την Ειρήνη είναι αυτά που επηρεάζουν την εικόνα του νησιού. Όραμα της, η Σαντορίνη να γίνει λειτουργική για τους κατοίκους όλο το χρόνο και με καλύτερες υποδομές!

Ειρήνη μου, δεν ζητάς τίποτα δύσκολο!  Θέλεις και εσύ ποιοτική ζωή για σένα και τους συμπολίτες σου, και σου δίνω την υπόσχεση ότι θα την έχεις! Στις 8 Οκτωβρίου επιλέγουμε την αξιοπιστία, τον επαγγελματισμό και τη δυναμική ηγεσία για την ανάπτυξη των νησιών μας! Καλωσόρισες!

 

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά» .

Exit mobile version