Site icon Santonews

Ειρήνη Δρόσου με το “Σαντορινιό Όραμα”

Ανακοίνωση υποψηφιότητας
  “Το “Σαντορινιό Οραμα” δυναμώνει !
ΕΙΡΗΝΗ ΔΡΟΣΟΥ
(ΡΕΝΑ)
Μαζί μας, υποψήφια για τις δημοτικές εκλογές η ΕΙΡΉΝΗ ΔΡΟΣΟΥ (Ρένα)
Με καταγωγή και τόπο διαμονής της το Εμπορείο, η Ρένα είναι μητέρα δύο παιδιών.
Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων και στον τομέα της νοσηλευτικής με εξειδίκευση στην τραυματιολογία (αποκατάσταση τραύματος).
  Η Ρένα είναι μία δυναμική ,νέα γυναίκα που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον τουρισμό, στον τομέα των μεταφορών και του VIP Host.
Για πολλά χρόνια μέλος του εθελοντικού διασωστικού σώματος.
Είναι έντονα ευαισθητοποιημένη στα ζητήματα του ποιοτικού τουρισμού και της βιώσιμης ανάπτυξης .
Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας και έχει συμμετάσχει ενεργά στην κατάρτιση και την εφαρμογή σχεδίων αναβάθμισης των υποδομών και διαχείρισης της χερσαίας ζώνης λιμένος στον Αθηνιό.
  Άτομο με ειλικρινές ενδιαφέρον για τα κοινά, προσφέρει συχνά τις υπηρεσίες της για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων και κοινωνικών δράσεων του δήμου.
Έχοντας συνεργαστεί στο παρελθόν με το Δήμαρχο Αντώνη Σιγάλα και ενστερνιζόμενη πλήρως τις απόψεις του “Σαντορινιού Οράματος ” δηλώνει παρούσα ως υποψήφια για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές .
Θα ζητήσει τη στήριξη των συμπολιτών της, για να προσφέρει από θεσμική πλέον θέση τις γνώσεις γιά την αναβάθμιση και τον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος της Σαντορίνης.
Καλώς ήρθες στην ομάδα μας Ρένα !
Καλό αγώνα και καλή μας επιτυχία!” .
Exit mobile version