EIKAΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

EARLY LIGHT” ΤΗΣ ALINA TEODORESCU

 

 

 

ALINA+TEODORESCU2Την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016, ώρα 20.00, στον εκθεσιακό χώρο της κεντρικής πλατείας του Πύργου, θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης της Alina Teodorescu με τίτλο “Early light”. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Ιουλίου. Ώρες λειτουργίας 10.00-13.00 και 18.00-21.00.

 


Η έκθεση διοργανώνεται από την Εστία Πύργου σε συνεργασία με την γκαλερί Crossroad και την MLV Art Consultancy στο Λονδίνο. Η Alina φιλοξενείται στον Πύργο στο πλαίσιο Residency Program (πρόγραμμα φιλοξενίας για νεαρούς καλλιτέχνες).

Τα έργα είναι μια επιλογή διαφορετικών τεχνοτροπιών, αποτελούμενα από λάδι σε καμβά, ακρυλικό σε χαρτί, ακρυλικό σε γυαλί και ψηφιακές εκτυπώσεις, τα οποία επιτρέπουν στο θεατή να δει και να νιώσει την δυναμική τους. Στην παρούσα έκθεση η Alina ξεδιπλώνει στο έπακρο την αισθητική της τεχνική σε άμεση σχέση με τον χώρο.

ALINA+TEODORESCU

   Πρόκειται για μια αμφιταλάντευση ανάμεσα στην αμαρτία και τις αρετές, το φως και τις σκιές, την αυγή και το λυκόφως. Στην ουσία όμως είναι μια μεταφορά για να αναρωτηθούμε τις πραγματικές αξίες της ζωής, όπως αυτές φιλτράρονται και αποδίδονται στα έργα της.

 

   Πιο συγκεκριμένα το να έχεις τη δυνατότητα να ζεις ευδιάθετα ενώ ο εσωτερικός σου κόσμος διχάζεται και συνταράσσεται από τις αντιθέσεις. Κατά τη διαδικασία αυτή το φάσμα του χρόνου επεκτείνεται και πολλές φορές ακόμα παγώνει, με σκοπό να αναλύσει κάθε εμπειρία σε άπειρα σχήματα και χρώματα ενώ παράλληλα την καταγράφει πνευματικά.

 


H Alina Teodorescu γεννήθηκε στην πόλη Slanic Moldova της Ρουμανίας, ζει και εργάζεται στο Λονδίνο.

Save

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *