“Σήμερα στο σχολείο μας πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του Καθηγητή Βιολιού κ. Αντώνη Πρέκα με τη συνοδεία του πατέρα του κ. Κυριάκου Πρέκα Φαρισαίου (λαούτο) και του κ. Ιωακείμ Βάλβη (βιολί) με πολύ όμορφο σκοπό να παίξουν στη μαθητική μας κοινότητα τα κάλαντα των Χριστουγέννων και παραδοσιακά τραγούδια και τους ευχαριστούμε θερμά.

  Στη συνέχεια υπήρξε η ευχάριστη έκπληξη της επίσκεψης και του Άη Βασίλη στο σχολείο μας,  ο οποίος έφερε δώρα για όλα τα παιδιά και το εκπαιδευτικό προσωπικό και μοίρασε στιγμές χαράς και ενθουσιασμού σε όλους μας, μικρούς και μεγάλους! Μετά τα κάλαντα,  όλοι μαζί, μαθητές/τριες, εκπαιδευτικοί και γονείς/κηδεμόνες χορέψαμε με την ψυχή μας. Τίμησαν με την παρουσία τους το σχολείο μας, η πρώην Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Φηρών Θήρας κ. Άννα Γαβαλά και η Προϊσταμένη του 1ου Νηπιαγωγείου Φηρών Θήρας η κ. Αρτεμία Πελεκάνου και τις ευχαριστούμε θερμά.

  Επίσης, ευχαριστούμε πολύ τα μέλη του Προσωρινού Προεδρείου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φηρών Θήρας που προσέφεραν γλυκίσματα και κεράσματα προς όλους καθώς επίσης ευχαριστούμε πολύ και τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Φηρών Θήρας  για την προσφορά κερασμάτων και χυμών. Τέλος, ευχαριστούμε πολύ τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες  “Ηλιαχτίδα” του Δήμου Θήρας και τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Κουλελή για τα δώρα των μαθητών/τριών και του εκπαιδευτικού προσωπικού του σχολείου μας.

Και του χρόνου με υγεία και αγάπη!”.