ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ, ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ & ΑΜΙΣΘΗ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Ο ΔΑΠΠΟΣ

Η Μ. ΑΡΓΥΡΟΥ ΜΕ ΓΕΡΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 

 

 

 

«Ειδική σύμβουλος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ άνευ αντιμισθίας σε θέματα περιβάλλοντος η Μαρία Αργυρού»

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την κ. Μαρία Αργυρού του Ιωάννη με την ιδιότητα της ειδικής συμβούλου άνευ αντιμισθίας σε θέματα περιβάλλοντος.

Η Μαρία Αργυρού είναι Σαντορινιά οικονομολόγος, ερευνήτρια και υποψήφια διδάκτωρ οικονομικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Αφού αποφοίτησε από το Λύκειο Θήρας, σπούδασε οικονομικές επιστήμες στο ΕΚΠΑ, ενώ συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στη Δημόσια Διοίκηση με ειδίκευση στην Αναπτυξιακή Πρακτική και την Προχωρημένη Πολιτική και Οικονομική Ανάλυση στο Columbia University της Νέας Υόρκης, όπου και βραβεύτηκε με δύο υποτροφίες.

Έχει εργαστεί ως ερευνήτρια στην Αθήνα (ΕΚΠΑ), τη Νέα Υόρκη (Columbia University) και το Ντουμπάι (International Institute for Biosaline Agriculture) συμμετέχοντας σε πληθώρα έργων μεταξύ των οποίων μερικά για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης. Σήμερα εργάζεται στην Αθήνα (ΕΚΠΑ, Match2Invest) ως ερευνήτρια σε έργα σχετικά με την Κυκλική Οικονομία και την Κοινωνική Ευημερία χρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και ως σύμβουλος σε θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *