ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

 

 

  limeniko_tameioΕγκρίθηκε στο τυπικό του στάδιο, ο Προϋπολογισμός του Λιμενικού Ταμείου Θήρας, ο οποίος συζητήθηκε για τέταρτη (!) φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο και εστάλη στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, για επικύρωση.

  Έτσι -τυπικά τουλάχιστον- μπορεί να λειτουργήσει ο Δημοτικός Οργανισμός, παρά το γεγονός ότι η Αντιπολίτευση, εξέφρασε ζωηρότατες αντιρρήσεις για πολλά επιμέρους στοιχεία, με κεντρικό το ζήτημα των τελών ναυαγίου που καταλογίζονται στους ιδιοκτήτες του βυθισμένου εδώ και εννέα (9) χρόνια, Sea Diamond.

Υπάρχει φυσικά, η πρόβλεψη της προθεσμίας ενός μηνός για τυχόν ενστάσεις, αλλά τουλάχιστον το τυπικό μέρος, μπήκε σε μια διαδικασία ολοκλήρωσης.

Επικυρώνουμε την υπ΄ αριθμ 121/2016 (ΑΔΑ: 76KYΩΡΝ-ΠΦΦ) απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Θήρας σχετικά με «ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΥΠ΄ΑΡΙΘ. 58/2016 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ‘’ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΣΟΔΩΝ – ΕΞΟΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016 ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑΣ’’» όπως αναλυτικά αναφέρεται στις συνημμένες καταστάσεις και στο συνημμένο πίνακα, με τον όρο τήρησης της νόμιμης διαδικασίας για κάθε Κωδικό Αριθμό Εξόδου και της αρχής της ειδικότητας επί όλων των προϋπολογισθέντων και αναφερόμενων στον παρόντα προϋπολογισμό πιστώσεων”.

 

L_T_Proy_2016

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *