ΕΓΓΡΑΦΕΣ- ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΠΕΠΙΕΣΜΕΝΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Κοιν.Σ.Επ Art.T.O.S

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΜΑΖΙ

 

 

 

“Η Κοιν.Σ.Επ Art.T.O.S (Art team of Santorini) σε συνεργασία με το Δήμο Θήρας ανακοινώνει την υλοποίηση νέων τμημάτων εργαστηρίων και μαθημάτων της πανάρχαιας τέχνης της Ξυλογλυπτικής όπως επίσης και Γλυπτικής σε πεπιεσμένο χαρτί.

Τα εργαστήρια ξεκινήσανε με θερινά τμήματα και συνεχίζονται με νέες εγγραφές για όλη τη χρονική περίοδο του 2018-19 σε νέο χώρο στο οικοδομικό τετράγωνο του Κωτσόβολου πλησίον του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Θήρας στη Μεσαριά.

Τα μαθήματα θα χωρίζονται σε 3 ενότητες και θα δημιουργηθούν τμήματα αρχαρίων & προχωρημένων (εφήβων-ενηλίκων).

Για τους αρχάριους η κάθε ενότητα θα χωρίζεται σε 2 στάδια, και μετά την ολοκλήρωση τους θα εντάσσονται στα τμήματα των προχωρημένων

1ο στάδιο για τους αρχάριους, γνωριμία ,επαφή ,ασφάλεια και χειρισμός εργαλείων κοπής και 2ο στάδιο σχεδίαση και εφαρμογή με τα σκαρπέλα πάνω σε πεπιεσμένο χαρτί (δοκίμιο μάθησης) όλα τα στάδια ενός ανάγλυφου έργου έως την ολοκλήρωση του.

Για τους προχωρημένους στις 2 ενότητες θα αντλήσουνε θέματα και θα σκαλίσουνε μοτίβα από την προϊστορική, την ελληνιστική έως την βυζαντινή περίοδο, και την 3 ενότητα ελεύθερο θέμα από τη νεότερη και σύγχρονη ιστορία.

Παράλληλα τα θερινά τμήματα συνεχίζουν τον 2ο στάδιο και τα περσινά τμήματα Γ & Δ προχωράνε προς την ολοκλήρωση των έργων για το προτζεκτ ( ΑΚΡΩΤΗΡΙ-ΘΗΡΑ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΙΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ).

Επιμέλεια – διδασκαλία: Χρήστος Cesarios Αντωνιάδης

Πληροφορίες – εγγραφές – arttosgr@gmail.com – καθημερινά 18:00 – 20:00 στο τηλ.6977562373 και στο χώρο του εργαστηρίου”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *