ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ

ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ, ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ

 

H κ. Μαρία Αργυρού .

H κ. Μαρία Αργυρού .

«Ευχαριστώ από καρδιάς τα 686 άτομα που με τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και όλους όσους ψήφισαν την Κυριακή τιμώντας το θεσμό της δημοκρατίας. ΄
Χωρίς φανφάρες, πολυδάπανες προεκλογικές διαφημίσεις και λόγια του αέρα, αλλά με προσήλωση, υπευθυνότητα, σιγουριά, όρεξη και δυναμισμό όπως ξεκίνησα, υπόσχομαι να συνεχίσω.
Την Κυριακή σας καλώ ξανά να συμμετάσχετε στην εκλογική διαδικασία και να στείλετε το μήνυμα στο σωστό αποδέκτη, στην μνημονιακή κυβέρνηση εκπρόσωπος της οποίας στις περιφερειακές εκλογές είναι ο κος Χατζημάρκος.
Επίσης, με την εκλογή του συνδυασμού του κου Μαχαιρίδη “Νότιο Αιγαίο – Αρχιπέλαγος Δημιουργίας” και μόνο στην περίπτωση εκλογής του κου Μαχαιρίδη, η επαρχία Θήρας κερδίζει μία ακόμη έδρα λόγω των υψηλών επιδόσεων του συνδυασμού την πρώτη Κυριακή. Έτσι θα δοθεί η ευκαιρία και σε εμένα να εκπροσωπήσω τα νησιά μας ως περιφερειακός σύμβουλος δυναμώνοντας την επιρροή της επαρχίας μας (καθώς πλέον θα έχει τέσσερις έδρες αντί τριών που έχει σήμερα), εξυπηρετώντας τον πολίτη αντί των lobbies, δημιουργώντας το αύριο που θέλω να ζήσω και όχι το σήμερα των πελατειακών σχέσεων και του εύκολου κέρδους.
Εμπιστεύομαι την κρίση των πολιτών και την Κυριακή το βράδυ το Νότιο Αιγαίο θα έχει τον περιφερειάρχη που του αξίζει! ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ – ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ για να δημιουργήσουμε και να διεκδικήσουμε το μέλλον μας, το μέλλον που μας αξίζει και όχι αυτό που μας επιβάλλουν!».