ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΖΩΡΖΟ

 

 

 

 

Φωτό: Ιπποκράτης Αλεξίου

“Έστω και καθυστερημένα ,(ζητώ συγνώμη) έχω την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια κάποιους Ανθρώπους που μας στάθηκαν σε μια δύσκολη στιγμή!!! Σάββατο 28 Οκτώβρη 11 η ώρα το βράδυ ο σύζυγος μου έπαθε κρίση κολπικής μαρμαρυγής . Πάντα έτρεμα στην ιδέα μην μας τύχει κάτι εδώ στη Σαντορίνη τώρα που επιστρέψαμε πια μόνιμα στο νησί μας.

Είχα ακούσει διάφορα για το νοσοκομείο μας και έτρεμα στην κυριολεξία. Έλεγα πως ούτε τη σκιά μου δεν πάω εκεί μέσα!!!! Ο φόβος και η ανάγκη όμως να ανατακτεί ο άντρας μου ήταν το μεγαλύτερο μέλημα και χωρίς καθυστέρηση τον πήγα στο νοσοκομείο μας. Θα ξεκινήσω από την κυρία στην υποδοχή. Μόλις της είπα το πρόβλημα μας ετοίμασε ΑΜΕΣΩΣ τα χαρτιά και μας πήγε στα επείγοντα. με το που άκουσαν ότι είναι σε κρίση γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό έτρεξαν να τον εξετάσουν. Σε χρόνο ρεκόρ τον εξέτασαν και ξεκίνησαν την φαρμακευτική αγωγή , το μόνιτορ για να παρακολουθούν διαρκώς τη καρδιά κ.α. Θα μου πείτε αυτό είναι υποχρεωμένοι να κάνουν. Ναι. έτσι είναι. Μονό που εδώ είχαμε να κάνουμε με ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ- ΓΙΑΤΡΟΥΣ!!!!!!!!!!!!.

Μας φέρθηκαν με ηρεμία σεβασμό και πολύ πολύ ανθρωπιά!!!!!!!!!!! Ο δ Βαρκαρακης ο γιατρός που μαζί με τον δρ Μπαλάντσο όλη τη νύχτα ήταν στο πλάι μας να παρακολουθούν και να προσπαθούν το συντομότερο για την ανάταξη του συζύγου μου!!!! Το ίδιο και τη Κυριακή 29 Οκτώβρη που προστέθηκε ακόμα μια γιατρός που δυστυχώς δεν γνωρίζω το όνομα της. Ο δρ Σαχ ,ο Διευθυντής του ακτινολογικοί , ο Δρ Μπενεκος και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό που άλλαζε βάρδιες.

Ο άντρας μου δόξα τω Θεώ είναι καλά και θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους μας βοήθησαν σ αυτί τη δύσκολη περιπέτεια που είχαμε!!!!!!! Το μεγαλύτερο ευχαριστώ στον Κύριο δρ Βασκαρακη!!!!!! Μου είπαν ότι ήταν τρεις μέρες συνεχόμενες στο νοσοκομείο!!! Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε Είναι να κοινοποιήσουμε γιατί το νοσοκομείο μας και το προσωπικό ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ!!!!!!!!! Χρειάζεται να στελεχωθεί με περισσότερους γιατρούς. Ας φροντίσουν οι αρμόδιοι και όλοι μας φυσικά να κρατήσουμε το νοσοκομείο μας!!!!!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!!!!!!!!!!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *