ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΙΦΝΟΥ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ

Ο  Δήμαρχος Σίφνου κ. Ανδρέας Μπαμπούνης

Ο Δήμαρχος Σίφνου κ. Ανδρέας Μπαμπούνης

«Μετά το πέρας των Δημοτικών εκλογών της 18ης Μαΐου και τη νικηφόρο πορεία του Συνδυασμού μας «Ανανεωτική κίνηση Σίφνου», θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας εμπιστεύτηκαν εκ νέου τη διοίκηση του Δήμου.
Επίσης, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 44 συνοδοιπόρους μου, τα μέλη του συνδυασμού μας που με τίμησαν με τη στήριξή τους.
Οι δημότες επιβράβευσαν με μια σημαντική πλειοψηφία έναν κοπιαστικό αγώνα 3,5 χρόνων και έδειξαν ότι μας εμπιστεύονται για να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυνατοί το έργο μας και την σταθερά ανοδική πορεία του Δήμου.
Στην μέχρι σήμερα θητεία μας δοκιμαστήκαμε σε πολύ δύσκολες συνθήκες, αλλά σταθήκαμε δίπλα σε όλους τους δημότες και αυτό αναγνωρίστηκε. Ακριβώς το ίδιο θα πράξουμε και τώρα και μάλιστα αισθανόμαστε ακόμη μεγαλύτερη την υποχρέωση να κρατήσουμε τους δημότες μας ενωμένους και σε σύμπνοια.
Οι εκλογές τέλειωσαν, το αποτέλεσμα κρίθηκε.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος πλέον για στείρα αντιπαράθεση, δεν υπάρχουν πλέον «οι μεν και οι δε».
Αντιθέτως, επιδιώκουμε την καλοπροαίρετη κριτική και θα βασιστούμε στα έργα μας και σε βιώσιμες λύσεις για να πείσουμε και εκείνους που δεν μας εμπιστεύθηκαν.
Τα επόμενα 5 χρόνια είναι βέβαιο, ότι θα σηματοδοτήσουν μεγάλες αλλαγές γενικά στην πορεία της χώρας, αλλά και στις ζωές όλων μας.
Για το Δήμο πιστεύουμε, ότι αυτή θα είναι η ευκαιρία μας να υλοποιήσουμε σημαντικά έργα, αλλά και να ελαχιστοποιήσουμε τα κακώς κείμενα.
Όπως μέχρι τώρα τα καταφέραμε με ήθος, αξιοπρέπεια, εντιμότητα και εργατικότητα έτσι συνεχίζουμε και σας χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας!».