ΑΙΧΜΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΕΠ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

«ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ»

 

sep2«Η Σαντορίνη Ενωτική Πορεία» για το αποτέλεσμα των εκλογών

Η «Σαντορίνη Ενωτική Πορεία» που, μόλις το Φεβρουάριο του 2014, δήλωσε την κάθοδο της στις δημοτικές εκλογές κέρδισε την εμπιστοσύνη των συμπατριωτών μας σε ποσοστό 18,41%, σε μια δύσκολη εκλογική αναμέτρηση.
Η εμπιστοσύνη του κόσμου προς το συνδυασμό μας και το Γ. Χάλαρη, μας γεμίζει ευθύνη, την οποία μεταφράζουμε σε υπόσχεση, ότι θα βρεθούμε στο πλευρό όλων των συμπατριωτών μας στα επόμενα πέντε χρόνια, από τη θέση της αντιπολίτευσης. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι η μόνη εγγυήτρια δύναμη που μπορεί να προστατεύσει τον απλό πολίτη, το μέσο οικογενειάρχη, τον επαγγελματία.
Από το θεσμικό μας ρόλο, θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων ασκώντας εποικοδομητική κριτική και έλεγχο, καταθέτοντας παράλληλα τις προτάσεις μας για την ευημερία των κατοίκων των νησιών μας.
Το Εκλογικό αποτέλεσμα
Η παράταξή μας, σε μικρό χρονικό διάστημα, ανέτρεψε τη μέχρι σήμερα εντύπωση ότι η δημοτική αρχή είναι παντοδύναμη.

Διαφοροποιηθήκαμε και σταθήκαμε απέναντι στους καθοδηγητές, πελάτες του συστήματος και στους αντιδημοκράτες, υπόδουλους της μισαλλοδοξίας.
Αντισταθήκαμε στις προσωπικές πολιτικές, στην πληρωμένη προπαγάνδα μεγάλων οικονομικών συμφερόντων και κομματικών σκοπιμοτήτων.

Αναδείξαμε το ήθος και την ποιότητα του αγώνα ως μέγιστη παρακαταθήκη για το μέλλον του συνδυασμού μας».