ΑΙΧΜΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΙΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ»

"Οι επικοινωνιολόγοι του, του συνιστούν 8 μήνες πριν τις Δημοτικές εκλογές να αλλάξει  πολιτική  και να γίνει τώρα πιο φιλολαϊκός" λέει για το Δήμαρχο ο κ. Σιγάλας.

“Οι επικοινωνιολόγοι του, του συνιστούν  να γίνει τώρα πιο φιλολαϊκός” λέει για το Δήμαρχο ο κ. Σιγάλας.

ΑΙΧΜΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΙΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ»

 

  Με μια αιχμηρή ανακοίνωση απάντησε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Θήρας κ. Αντώνης Σιγάλας στην απόφαση του Δημάρχου, να καθιερώσει την «ώρα του Πολίτη». Όπως υποστηρίζει, η ενέργεια αυτή είναι επικοινωνιακού χαρακτήρα, ενώ παράλληλα καταλογίζει στη Δημοτική Αρχή, πράξεις και παραλείψεις για μια σειρά θεμάτων που αφορούν στο νησί.

 

Ανακοίνωση Αντώνη Σιγάλα

  «Αφού κράτησε επί 3 χρόνια κλειστές ερμητικά τις πόρτες του Δημαρχείου για τον Θηραϊκό Λαό, ο Δήμαρχος με ανακοίνωση σήμερα ενημερώνει ότι θα δέχεται τους πολίτες δυο φορές την εβδομάδα για να συζητά μαζί τους όπως λέει θέματα που τους αφορούν χωρίς προηγουμένως να συνεννοούνται με το γραφείο του.

Περιμέναμε αυτή την μεταμόρφωση πάλι του κυρίου Ζώρζου.
Λίγους μήνες πριν από τις εκλογές φόρεσε  πάλι τον μανδύα του φιλολαϊκού Δήμαρχου, βάζει για λίγο στο περιθώριο τους αυλικούς του και  ετοιμάζεται για την μεγάλη αντεπίθεση .
Τρία χρόνια πίσω από ερμητικά κλειστές πόρτες στο Δήμο ,εξυφαίνονταν και υλοποιούνταν από τον κ. Ζώρζο και τους κρυφό συμβούλους  του σχέδια, όπως το Διάταγμα Σηφουνάκη και η απαξίωση κάθε ακινήτου στη Σαντορίνη, το σταμάτημα κάθε οικοδομικής δραστηριότητας, το πισωγύρισμα στην ανάπτυξη και την προοπτική του τόπου μας , το σχέδιο απαξίωσης της  νεολαίας του νησιού με απώτερο σκοπό να οδηγηθεί στην ανεργία, το σχέδιο για την εγκατάλειψη των Θηραίων της τρίτης ηλικίας  και τέλος την πλήρη αδιαφορία τους  στην αγωνία εκατοντάδων οικογενειών στο νησί οι οποίες προσπαθούν όπως όπως να τα βγάλουν πέρα.
Μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια ο κ. Ζώρζος δεν φρόντισε να δημιουργήσει ούτε μια νέα θέση εργασίας στο νησί. Αντίθετα ,φρόντισε να καταργηθούν πάνω από 200 θέσεις δίνοντας σε ιδιώτες εργολάβους  εργασίες που έκανε ο Δήμος, με άμεσο αποτέλεσμα να απασχολούνται λιγότεροι εργαζόμενοι με μισθούς πείνας και να μπαίνουν σε διάφορες τσέπες ιδιωτών δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.
Ήταν λοιπόν φυσικό επακόλουθο να φτάσει στο Δημαρχείο η αγανάκτηση του κόσμου και η αντίθεσή του στην πολιτική του κ. Ζώρζου και της αυλής του.
Οι επικοινωνιολόγοι του, του συνιστούν 8 μήνες πριν τις Δημοτικές εκλογές να αλλάξει  πολιτική  και να γίνει τώρα πιο φιλολαϊκός.
Να βγάλει τη γραβάτα και να δείξει ότι ενδιαφέρεται για τα προβλήματα του απλού πολίτη.
Να αφήσει τις γαστρονομίες και να ασχοληθεί με τις αδικίες  που έχουν γίνει σε βάρος εκατοντάδων Δημοτών.
Όμως οι επικοινωνιολόγοι του κ. Ζώρζου φαίνεται πως δεν ξέρουν πως απευθύνονται σε ανθρώπους και όχι σε ψευτοκεφτέδες , τοματάκια και φάβα.
Νομίζουν ότι μέσα σε πέντε μήνες θα μετατρέψουν την δυσαρέσκεια των πολιτών σε αγάπη για την ομάδα του κ. Ζώρζου.
Πλανώνται πλάνην οικτράν ….
Το δήθεν υψηλού επιπέδου και υψηλής κουλτούρας λεφούσι του κ. Ζώρζου πρέπει να γνωρίζει ότι:  Οι Θηραίοι έχουν και αξιοπρέπεια  και μνήμη.
Θα έπρεπε να γνωρίζει ο κ. Ζώρζος ότι απέναντί του έχει  θυμωμένους και απογοητευμένους πολίτες που τους παραπλάνησε και όπως έχει πει και ο Πλάτων «Η πιο πικρή απογοήτευση που νιώθεις είναι όταν προσφέρεις καλοσύνη και σου την ανταποδίδουν με την αδικία.»

Όμως  «Ήγγικεν η ώρα»  αγαπητοί συμπολίτες.
Τελειώνουμε σε λίγους  μήνες με την θλιβερή ομάδα του κ. Ζώρζου και μια νέα μέρα θα ξημερώσει για το τόπο μας».