«ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΟΔΕ ΝΔ ΚΙΚΛΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 

 

 

  ΘΕΜΑ: “Απάντηση στην ανακοίνωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ για τους Δασικούς Χάρτες”

Δυστυχώς κάποιοι συνεχίζουν να έχουν “απύθμενο” θράσσος.

Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος μια Επιτροπή που ξαφνικά , μετά από τεσσερα χρόνια “σιωπητηρίου” ,  ξύπνησε. Μιλούμε φυσικά για τη Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ που επιτέλους αποφάσισε να  δηλώσει παρούσα. Εμφανίστηκαν , βέβαια, όχι για να στηρίξουν τα νησιά μας ή να πάρουν θέση και να στηρίξουν τα προβλήματα των συμπολιτών μας , αλλά να προσπαθήσουν να μας δείξουν και να μας πείσουν πως υπάρχει κυβέρνηση και πως νοιάζεται για τα προβληματά μας.

Που ήταν όμως αυτοί οι κύριοι όλα αυτά τα χρόνια που η κυβερνησή τους ακύρωσε ό,τι  θετικό είχαν κερδίσει τα νησιά μας από την προηγούμενη κυβέρνηση;;;  Πουθενά!!! Κρυμμένοι!!!  Και τώρα Νάτοι….ήρθαν να μας πουν ή μάλλον να μας δικαιολογήσουν τη “δήμευση” της περιουσίας των συμπολιτών μας.

Κύριοι μην οδύρεστε!!  Κανείς δεν σας πιστεύει πλέον!!  Και κυρίως μην εθελοτυφλείτε!!

Ευτυχώς για τους Κυκλαδίτες ,κύριοι , υπάρχουν ο κ. Βρούτσης και ο κ. Χατζημάρκος που ανέδειξαν το θέμα και έτσι έγινε γνωστό και ήταν η αιτία να βγείτε και εσείς από το “λήθαργο της εξουσίας” .

Ναι  αγαπητοί φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, δυστυχώς ,”δημεύεται η περιουσία των συμπολιτών μας και σεις “σφυρίζετε”αδιάφορα.  Το φωνάζει καιρό τώρα ο Σύλλογος των μηχανικών , οι Δήμαρχοι και οι πολίτες. Εσείς  λαϊκίζετε και όχι όλοι οι παραπάνω , γιατί αρνείστε να δείτε και να κατανοήσετε το πρόβλημα!!!

Για εσάς όλα βαίνουν καλώς!! Ζούμε την καλύτερη εποχή – Βρισκόμαστε στον “Παράδεισο”. Ένα ωραίο παραμύθι με ένα “θλιβερό” και επικίνδυνο , για όλους μας , τέλος!!

Η περιουσία των συμπολιτών μας , κύριοι, τους ανήκει. Την απέκτησαν με δουλειά , κόπο και θυσίες.!!! Δεν Δημεύεται – Δεν παραχωρείται!!!

Γνωρίζουμε ότι δεν σας αρέσει η αλήθεια και ότι είστε ταυτισμένοι με το ψέμα !!

Όμως ως εδώ…τελεία και παύλα!! Δεν θα σας αφήσουμε – Δεν θα σιωπήσουμε!!

Θα αγωνιστούμε να διορθωθεί , άμεσα , ακόμη μια αδικία εις βάρος των συμπολιτών μας.!!

 

ΑΠΟ ΝΟ.Δ.Ε. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *