Site icon Santonews

ΔΥΝΑΤΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΑΟ ΘΗΡΑΣ-ΘΕΤΙΔΑΣ

ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

 

 

“Ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι δίνει σήμερα Σάββατο 12 Νοεμβρίου ο Α.Ο Θήρας με την ομάδα μας να υποδέχεται στις 19.00 την Α.Σ.Π. Θέτιδα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών.

Στο δεύτερο φετινό ματς μπροστά στον κόσμο τους οι αθλήτριες του Βλάντιμιρ Βάσοβιτς ελπίζουν πως θα πανηγυρίσουν κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο την πρωτη τους νίκη στη Σαντορίνη και όπως δήλωσε και ο Σέρβος προπονητής του Α.Ο Θήρας η ομάδα μας φιλοδοξεί αύριο να συνδυάσει ένα θετικό αποτέλεσμα με την καλύτερή της φετινή εμφάνιση έως σήμερα.

“Η Θέτιδα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα και ποιοτική ομάδα, όπως έχει δείξει στις μέχρι τώρα αναμετρήσεις της. Είμαι σίγουρος ότι σε αυτό το ματς θα κάνουμε το καλύτερο φετινό μας παιχνίδι, ανεξάρτητα από την ήττα και την εικόνα που δείξαμε στο τελευταίο μας αγώνα. Ελπίζω ότι οι οπαδοί μας θα είναι για άλλη μια φορά στο γήπεδο να μας στηρίξουν και να απολαύσουν για μια ακόμη φορά βόλεϊ υψηλού επιπέδου” δήλωσε ενόψει της αυριανής αναμέτρησης ο κ. Βάσοβιτς.

Γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνη, 19.00: Α.Ο. Θήρας – Α.Σ.Π. Θέτις

Διαιτητές: Ονόπας, Αντωνόπουλος, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Δρόσος, Σαμοθράκης, Γραμματεία: Καλιγέρη.

Τον αγώνα μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω live streaming στη διεύθυνση : https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=5mkJSDm_Br4&fbclid=IwAR07rKpM1Vwi72J524DIn5ifxE4wubblFhFq6cCFE5WKNmXwa57ahkoth4s

Exit mobile version