ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

 

 

 

    «Δελτίο τύπου από τον Ναυτικό Όμιλο Σαντορίνης

Ο Ν.Ο.Σ. (Ναυτικός Όμιλος Σαντορίνης) είναι στην πολύ ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει την έναρξη τον μαθημάτων ιστιοπλοΐας τριγώνου. Ο αγιασμός θα γίνει στις 12 Απριλίου 2018 και την επόμενη μέρα τα παιδιά της Σαντορίνης σηκώνουν επιτέλους πανιά.

Ο Ν.Ο.Σ. έχει αποκτήσει 6 σκαφάκια optimistκαι 1 φουσκωτό από χορηγίες συμπατριωτών μας αξίας 16.000e. Έγινε η  πρόσληψη προπονητού και οι εγγραφές των αθλητών μας στην Ε.Ι.Ο. (Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία) συνεχίζονται με επιτυχία.

Μας γέμισε χαρά και αισιοδοξία η γενναία χρηματική προσφορά του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Θήρας, που έτσι μας βοηθάει στο να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας, που είναι να διασώσουμε τις Ναυτικές Παραδόσεις του τόπου μας, να αναπτύξουν τα παιδιά μας αισθήματα αγάπης για τη Θάλασσα, και να αποκτήσουν σωστή Ναυτική Παιδεία, απομακρύνοντας παράλληλα τον κίνδυνο ενασχόλησής τους με άλλες βλαβερές συνήθειες η και επικίνδυνες δραστηριότητες.

Καλούμε τον Θηραίους πολίτες να στηρίξουν την προσπάθειά μας. Ο Ν.Ο.Σ. με τις δράσεις του, θασυμβάλλει σημαντικά στην ποιότητα ζωής των κατοίκων του τόπου μας.

 

 

Για το σωματείο τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου

Πρόεδρος: Αντώνης Καραμολέγκος τηλ. 6944371312

Αντιπρόεδρος: Ευάγγελος Δ. Ζώρζος

Γενικός Γραμματέας: Αγαμέμνων Α. Καραμολέγκος

Ταμίας: Χρίστος Π.  Γαλαίος

Ειδικός Γραμματέας, Έφορος Αθλητισμού και Έφορος Λιμένος: Δημήτρης Ε. Ζώρζος».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *