Site icon Santonews

«ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ»

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ “ΚΕΚ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ”

 

 

 

 

“Έναρξη Υλοποίησης Επιμορφωτικών Σεμιναρίων και Δράσεων

“Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το ΚΕΚ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, στο πλαίσιο έναρξης της υλοποίησης των σεμιναρίων και δράσεων που εντάσσονται στο έργο «ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ» επιθυμούν τη συμμετοχή σας στην χαρτογράφηση των κατά τόπους εκπαιδευτικών αναγκών προκειμένου να διοργανωθούν στις περιφερειακές σας ενότητες το δυνατότερο περισσότερα σεμινάρια.

Σας αναφέρουμε εκ νέου ότι οι δράσεις, οι οποίες χρηματοδοτούνται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, αφορούν σε

α) ενημερωτικές ημερίδες/συνέδρια

β) ολιγοήμερα σεμινάρια

γ) προγράμματα κατάρτισης διάρκειας αρκετών εβδομάδων,

στις θεματικές ενότητες:

Για την αποτύπωση, τη διεξαγωγή και χρηματοδότηση μιας δράσης/σεμιναρίου μπορείτε να συμπληρώσετε το επισυναπτόμενο δελτίο αποτύπωσης σεμιναρίου προκειμένου η Περιφέρεια Νοτ. Αιγαίου και το Κ.Ε.Κ. Γ. Γεννηματάς να προβούν σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την υλοποίησή του και σε δεύτερη φάση στην ενημέρωση ενδιαφερόμενων προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στη διεύθυνση www.katartisipnai.gr .

Προσδοκούμε στην άμεση ανταπόκρισή σας καθώς και στην ενεργή συνεργασία μας για την προώθηση των δράσεων του έργου τα στοχεύουν στην αναβάθμιση των δεξιοτήτων του Ανθρώπινου Δυναμικού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου”.

Exit mobile version