ΔΟΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΠΕΡΙΣΣΑΣ – ΠΕΡΙΒΟΛΟΥ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΘΗΡΑ

 

 

 

 

“Σε παράταση των αιτήσεων εκμίσθωσης τμημάτων του παλαιού αιγιαλού προχώρησε η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. (ΕΤΑΔ ΑΕ), σε συνέχεια του από 30/5/2017 αιτήματος του Δήμου Θήρας προς την Εταιρεία, περί χορήγησης παράτασης προθεσμίας υποβολής αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκμίσθωση τμημάτων του ακινήτου (παλαιός αιγιαλός) με ΑΒΚ 476 στην περιοχή Περίσσα – Περίβολος – Αγ. Γεώργιος. Οι όμοροι επαγγελματίες μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους έως τις 16/6/2017.

Επιπλέον, μετά τη σημερινή συνάντηση των όμορων επαγγελματιών των ανωτέρω περιοχών, που έγινε με πρωτοβουλία της ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε. στα γραφεία της, συμφωνήθηκε ότι οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες που επιθυμούν να προετοιμάσουν αιτήσεις μίσθωσης Παλαιού Αιγιαλού προς την ΕΤΑΔ ΑΕ, μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε., από την Τρίτη 6/6/2017, προκειμένου να βοηθηθούν στη σύνταξη της αίτησης που θα υποβάλουν στη συνέχεια (στην ΕΤΑΔ ΑΕ).

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο του γραφείου της ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε., 2286023021, αρμόδιος υπάλληλος Βάιλας Γιώργος”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *