Site icon Santonews

ΔΩΣΤΕ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ, ΑΝΕΣΤΙΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΗΡΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ

 

 

 

 

 

Γνωστό το ζήτημα, κάθε χειμώνα. Στη μια πλευρά, αδέσποτα που τρέμουν από το κρύο. Πεινασμένα. Απελπισμένα. Στην άλλη, άνθρωποι που διαμαρτύρονται πως τους τρώνε κότες. Ακόμα και αρνάκια.

Λύση;. Υπάρχει και δεν είναι απλώς εθελοντική. Είναι και θεσμική. Ο Δήμος Θήρας, να βγάλει ένα βανάκι με γατοτροφές και σκυλοτροφές. Οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων, ξέρουν που συγκεντρώνονται. Τώρα, κλείσαν οι ταβέρνες. Αποφάγια, δεν υπάρχουν.

 

Ένα μικρό κονδύλι μόνο. Μια βόλτα, ανά δύο μέρες. Και μερικές ζωές που θα γλιτώσουν. Γιατί δεν κινδυνεύουν από το κρύο. Αυτό το αντιμετωπίζουν, αν το σώμα τους, έχει ενέργεια. Κι αυτή, τη δίνει μόνο, η τροφή.

 

Ξέρω, και την αντίθετη, άποψη:» Εδώ δεν έχουμε να φάμε εμείς. Τα αδέσποτα θα ταΐζουμε;. Με την ίδια λογική: εδώ δεν τρώνε τα ελληνόπουλα, θα τρώνε τα τζιχαντιστικά προσφυγάκια;». Αν διαφωνώ, με αυτή τη λογική;. Αναφανδόν. Αλλά, αυτό, είναι άλλη συζήτηση.

 

Πάντως, θα ήθελα να δω και μια ενέργεια για τους τετράποδους πρόσφυγες. Που αφού τους χαϊδολόγησαν σαν παιχνίδια, μετά τους πέταξαν στους δρόμους.

Exit mobile version