ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΑΠΠΟΣ

 

 

 

«Δωρεάν προπόνηση πολεμικών τεχνών του «6ου Tour and Training Martial Arts»

 

 

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης σας προσκαλεί την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018 στις 18:30 στην αίθουσα προπονήσεων του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ, όπου θα πραγματοποιηθεί για δύο ώρες μια από τις προπονήσεις πολεμικών τεχνών του «6ου Tour and Training Martial Arts στην Σαντορίνη».

 

 

Στην προπόνηση αυτή θα συμμετάσχουν μικροί και μεγάλοι αθλητές του Ζίου Ζίτσου, μέλη της Εθνικής Ομάδας καθώς και δύο Παγκόσμιοι Πρωταθλητές από την Ρωσία και την Δανία.  Η προπόνηση αυτή θα είναι ανοιχτή για το κοινό και στο τελευταίο μισάωρο θα μπορούν και οι θεατές να μπουν στο τατάμι.

 

Μικροί, μεγάλοι, ακόμη και γονείς μαζί με τα παιδιά τους θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε ένα πρωτοποριακό διαδραστικό πρόγραμμα ήπιας αυτοάμυνας μαζί με τους συμμετέχοντες. Έτσι όλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά απλές και βασικές τεχνικές αυτοάμυνας και να αντιληφθούν την εκπαιδευτική αξία των πολεμικών τεχνών αλλά και την αναγκαιότητα αυτής της γνώσης.

 

 

Όσοι αποφασίσουν να συμμετάσχουν θα πρέπει απαραίτητα να φοράνε μια απλή αθλητική φόρμα ή σορτσάκι και μπλουζάκι.

 

 

Στο πρόγραμμα αυτό συνδιοργανωτής μαζί με το Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ είναι και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ενώ όλο το πρόγραμμα πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής και Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *