ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ AEROBIC ΣΤΤΟΝ ΔΑΠΠΟΣ

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

 

DAPPOS_aerobic“Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης σας ενημερώνει πως ξεκινούν οι εγγραφές στο πρόγραμμα “Αεροβικής Εκγύμνασης και ενδυνάμωσης” και στο πρόγραμμα “Ήπιας μυϊκής ενδυνάμωσης με ορθοστατικές ασκήσεις”.

Τα μαθήματα, τα οποία θα διεξάγονται από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 στο προπονητήριο του Κλειστού Γυμναστηρίου, είναι δωρεάν και απευθύνονται αποκλειστικά σε γυναίκες, με τον αριθμό των συμμετεχουσών ανά τμήμα να μην υπερβαίνει τις τριάντα (30).

Στο πρόγραμμα της “Αεροβικής Εκγύμνασης και ενδυνάμωσης” θα δημιουργηθεί ένα πρωινό κι ένα απογευματινό τμήμα. Το πρωινό θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 9:00 – 10:00, ενώ το απογευματινό κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο 17:30 – 18:30.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα “Ήπιας μυϊκής ενδυνάμωσης με ορθοστατικές ασκήσεις” θα υπάρξει ένα τμήμα και θα διεξάγεται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 17:30 – 18:30.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν για να δηλώσουν συμμετοχή με τον κ. Πρέκα Μηνά, ο οποίος θα είναι και ο υπεύθυνος γυμναστής των προγραμμάτων στο τηλέφωνο 6972006222”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *