ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “RELAX MAMMY” ΣΤΟΝ ΔΑΠΠΟΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

 

 

dappos_relax“Relax Mammy” ή αλλιώς ομάδα χαλάρωσης για μαμάδες”

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης σας ενημερώνει πως στα πλαίσια της υποστήριξης και ανάπτυξης της πνευματικής αγωγής των κάτοικων της Σαντορίνης οργανώνει ομάδες  χαλάρωσης  για μαμάδες,  ονόματι “Relax Mammy”.

Στο Relax Mammy μαθαίνει η μαμά πως να κρατάει την ισορροπία ανάμεσα στους διαφορετικούς της ρόλους, να ζει στο εδώ και στο τώρα, να αλλάζει αυτά που επιθυμεί, να της αρέσει ο εαυτός της, να χαλαρώνει και να απολαμβάνει την ζωή.  Σε ομαδικό πλαίσιο και μέσα από χαλαρή συζήτηση και βιωματικές ασκήσεις εντοπίζει και συζητάει τα θέματα που προκύπτουν στην καθημερινότητα.

Τα επιμέρους θέματα θα οριστικοποιηθούν κατόπιν συνεννόησης με τα μέλη της ομάδας.

Πρόκειται για ΔΩΡΕΑΝ πρωινά προγράμματα που θα πραγματοποιούνται στο προπονητήριο του Κλειστού Γυμναστηρίου και στην αίθουσα του πινγκ-πονγκ.

Το “Relax Mammy” θα διεξάγεται  μια φορά την εβδομάδα για κάθε ομάδα και θα έχει διάρκεια 60 λεπτά.

Relax Mammy 1

Για μαμάδες που συμμετέχουν για πρώτη φορά στην συγκεκριμένη ομάδα.

Κάθε Δευτέρα 10:30-11:30

Relax Mammy 2

Για μαμάδες που έχουν ήδη συμμετάσχει και ολοκληρώσει το Relax Mammy 1.

Κάθε Τετάρτη   10:30-11:30

Έναρξη Relax Mammy 1   Δευτέρα  10 Οκτωβρίου  2016

Έναρξη Relax Mammy 2   Τετάρτη  12 Οκτωβρίου  2016

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τις θέσεις, καθώς ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ανά ομάδα δεν θα υπερβαίνει τα δέκα (10) άτομα, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων είναι η απόκτηση της Αθλητικής Ταυτότητας του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη του προγράμματος και σύμβουλο ψυχικής υγείας κ. Αγιαννιωτάκη Γωγώ στο τηλέφωνο 695.18.17.881.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *