ΔΩΡΕΑ 100.000 € ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ “Λ&Ε ΝΟΜΙΚΟΥ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

« ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

 

 

 

 

 

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε

Δια της παρούσης επιστολής αυτής, θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες

σε όλους τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων για την επιχορήγηση των 100.000,00 ευρώ προς την Σχολικής μας Επιτροπή.

Είναι γνωστή σε όλους μας η δύσκολη οικονομική συγκυρία που πέρνα η χώρα μας και βέβαια δεν εξαιρούνται από αυτήν τα σχολεία μας, τα οποία λόγω της ελλιπούς χρηματοδότησης αδυνατούν να εκπληρώσουν ακόμα και τις βασικές τους ανάγκες. Με την επιχορήγηση σας αναφέρουμε ενδεικτικά  οτί :

– πραγματοποιήθηκε η σήμανση βάσει ΚΟΚ στα σχολεία

– προμήθεια καινούργιων ηλεκτρονικών υπολογιστών,

-συντήρηση υδραυλικών-ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων

-βελτίωση κτιριακών εγκαταστάσεων σχολικών κτηρίων  ,

-ικανοποίηση όλων των αιτημάτων των Δ/ντων των Δημοτικών  και Νηπιαγωγείων στις      βασικές τους ανάγκες σε αναλώσιμα,γραφική ύλη κτλ

 

 

 

 

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης και οι ενέργειες αυτές αποτελούν πρότυπο και θεωρούμε ότι στις σημερινές εποχές, θα πρέπει να αναδικνύονται, ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν με τις πράξεις τους το μέλλον του νησιού μας, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜAΣ !!

 

 

 

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι θα αναδείξουμε αυτή τη χειρονομία σας ενημερώνοντας αφ’ ενός τους γονείς και κηδεμόνες των σχολικών μας μονάδων ,δημοσιεύοντας αφ’ ετέρου δε την παρούσα επιστολή στα τοπικά ΜΜΕ”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *