ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΣΤΗ ΒΛΥΧΑΔΑ

ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

Αυτά τα ζωάκια, πέθαναν με μαρτυρικό θάνατο. Οι δολοφόνοι τους, ζουν ανάμεσά μας.

Αυτά τα ζωάκια, πέθαναν με μαρτυρικό θάνατο. Οι δολοφόνοι τους, ζουν ανάμεσά μας.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΖΩΦΙΛΩΝ ΘΗΡΑΣ

 

 

Από την κ. Χριστίνα Καλούδη της Ένωσης Ζωοφίλων Θήρας η ιστοσελίδα έλαβε μια καταγγελία- έκκληση. Πρόκειται για τη δηλητηρίση δύο κατοικίδιων κοντά στο Αλιευτικό Καταφύγιο Βλυχάδας. Πράξη βάρβαρη, φρικιαστική και επαίσχυντη!. Και δυστυχώς οι υπάνθρωποι με τις φόλες, συνεχίζουν να ζουν ανάμεσά μας. Δολοφονώντας με απίστευτα επώδυνο τρόπο, αθώα κατοικίδια.

 

 

Η ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΖΩΟΦΙΛΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

 
“Παρακαλούμε δημοσιεύστε το παρακάτω άρθρο για να αποτρέψουμε παρόμοια περιστατικά στην Σαντορίνη

ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΒΛΥΧΑΔΑ ΘΗΡΑΣ! ACTS OF DISGRACE- WARNING, POIOSONING ALERT IN VLYHADA!.

Σήμερα βρήκαν αργό και επώδυνο θάνατο από δηλητηρίαση 1 σκύλος και 1 γάτα πάνω από το λιμανάκι των ψαράδων στην Βλυχάδα… Αγνοείται δεύτερο λευκό σκυλάκι μικρού μεγέθους που σύμφωνα με μάρτυρες έφαγε και αυτό από το δηλητήριο.
Η θανάτωση των ζώων με φόλες είναι αξιόποινη πράξη, δηλαδή έγκλημα το οποίο τιμωρείται με φυλάκιση και χρηματική ποινή, σύμφωνα με το Νόμο 3170/2003 και το Νόμο 1197/1981 και τον Νόμο 4039/2012. Το συγκεκριμένο έγκλημα μάλιστα διώκεται αυτεπάγγελτα, που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε λάβει γνώση αυτού του εγκλήματος με οποιοδήποτε τρόπο (δηλαδή ως αυτόπτης ή αυτήκοος μάρτυρας) έχει δικαίωμα να το καταγγείλει στις αρμόδιες διωκτικές αρχές. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ όποιος γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία για τον δράστη να επικοινωνήσει μαζί μας.
ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ, ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ να μας βοηθήσετε να δώσουμε ένα τέλος σε αυτό το «χειμερινό σπορ» της Σαντορίνης! ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ: Α. Απαγορεύεται από τον νόμο Β. Κινδυνεύει η ζωή τους Γ. Δίνουν κίνητρο για περισσότερα ζώα να πεθάνουν από δηλητηρίαση.

Ευχαριστώ Χριστίνα Καλούδη-Ένωση Ζωοφίλων Θήρας”.