ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΓΙΟΚ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ Ο ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ

 

ΔΙΠΩΛΑΜΑΤΑΑναγνώστες, έχουν εδώ και καιρό ενημερώσει την ιστοσελίδα, πως εδώ και αρκετό καιρό, έχουν σταματήσει να διενεργούνται εξετάσεις οδήγησης και να χορηγούνται διπλώματα στο νησί. Όχι· δεν μηδενίστηκε το ενδιαφέρον, για τα άχρηστα έτσι κι αλλιώς διπλώματα, αφού σχεδόν κανείς έλληνας οδηγός, δεν τηρεί όσα έμαθε(;) για να τα πάρει.

Ο λόγος είναι πολύ πιο σοβαρός. Χάλασε ο κομπιούτερ!. Ακριβώς, όπως το διαβάσατε. Χάλασε το κομπιούτερ. Και μην αναρωτηθεί κανένας αναιδής εκεί στη γαλαρία, γιατί δεν το φτιάχνουν. Διότι εδώ βρε αναιδέστατε έχουμε κράτος, δεν έχουμε μπαρμπούτσαλα. Τα κομπιούτερ, ανόητε δεν φτιάχνονται με κατσαβίδια ή έστω με επανοφορτώσεις του λογισμικού. Διορθώνονται μέσω της υπηρεσιακής οδού. Τουτέστιν.

  1. Κάποιος διαπιστώνει, ότι ο κομπιούτορας δεν λειτουργεί.
  2. Αυτός ενημερώνει τον προϊστάμενο.
  3. Ο προϊστάμενος κάνει αυτοψία αφήνοντας άλλες κρίσιμες εργασίες στην αναμονή.
  4. Ο προϊστάμενος, ενημερώνει τον άλλο προϊστάμενο της προϊσταμένης από τον προϊστάμενο αρχής.
  5. Ενημερώνεται ο πολιτικός προϊστάμενος.
  6. Αναζητείται το σχετικό κονδύλι.
  7. Αποφασίζεται η επισκευή του ελαττωματικού μηχανήματος.
  8. Ανταλλάσσεται αλληλογραφία, για το πως θα επισκευαστεί.
  9. Το μηχάνημα στέλνεται στην προϊσταμένη αρχή.
  10. Αυτή αναζητεί τεχνικό.
  11. Αυτό δεν είναι εύκολο.
  12. Αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο.
  13. Μην σας περάσει από το μυαλό πως αυτό είναι εύκολο.
  14. Έτσι και διαννοηθείτε πως αυτό είναι εύκολο, είστε προβοκάτορες.

Αποτέλεσμα;. Κάποιοι θέλουν δίπλωμα και δεν το παίρνουν. Το κράτος θέλει λεφτά, αλλά δεν τα εισπράττει γιατί το κομπιούτερ, είναι χαλασμένο. Οι κάθε λογής προϊστάμενοι, έχουν χάσει τον ύπνο τους για την ταλαιπωρία των πολιτών και την απώλεια εσόδων του Δημοσίου. Διότι για παράδειγμα αν χάλαγε ένα κομπιούτερ στο ξενοδοχείου ή το ψιλικατζήδικο του/της συμβίου τους δεν θα ανησυχούσαν. Θα περνούσαν καμιά 20ριά μήνες μέχρι να το φτιάξουν κι ας έχανε η οικογένειά τους χρήμα.

Αλλά το δημόσιο χρήμα τους πονάει. Πολύ τους πονάει. Τόσο που δεν μπορούν να κοιμηθούν από τον πόνο.

Save

Save

2 Απαντήσεις

  1. Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΚΚΑΣ λέει:

    Κύριε Πράσσο δεν τα περιγράφεις σωστά αλλά ΤΕΛΕΙΑ…Δημητρης Λεκκας είναι το όνομα μου, έχω Σχολη Οδηγών εδώ στο νησί.. Ειμαι λοιπόν ιδιώτης επιχειρηματίας αλλά “Δημοσίου” συμφέροντος, γιατι?.. Γιατι δουλεύω όταν δουλεύουν και οι υπολογιστές του Δημοσίου όπως προείπες..Το μόνο που ακούω είναι Λεκκα εισαι κακός γιατι μιλάς…Στην χώρα μας δεν κάνει να μιλάς …Ρε τι λέτε??..Την οικογένεια μου ποιος θα την ζήσει?, ο υπολογιστής …Με μεγάλη μου χαρά και άνεση μπορώ να σε πληροφορήσω για ότι σχετικό με το αντικείμενο μου – διπλώματα – οχήματα – δρόμους …ΓΙΑΤΙ διαβάζω και ακούω διαρκώς μέχρι και για κυκλοφορία η σήμανση ότι όλοι γνωρίζουν μάλλον εκτός από εμενα η εμάς τους “ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ”…Με εκτίμηση ..

  2. Ο/Η Εύη Κωστάκη λέει:

    Καλησπέρα Κύριε Πρασσο.Μια φράση θα μπορούσε να χαρακτηρίσει αυτά που συμβαίνουν στον κλάδο μας όπου βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που τα αντιμετωπίζουμε : ντροπή και αίσχος! Θα ήθελα να ρωτήσω τους ιθύνοντες : Κυρίες και Κύριοι ο δικός σας μισθός μπαίνει κανονικά στην τράπεζα; Το δικό μου μεροκάματο πάντως καθώς και των συναδέλφων μου είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ! Σας ευχαριστώ και ελπίζω. .. Μονάχα αυτό δεν θα μπορέσουν να μου στερήσουν την γνώμη μου και την ελπίδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *