ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΤΗΛΕΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗ “ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ”

 

 

 

“Έντονη αγανάκτηση προκάλεσε το γεγονός που συνέβη στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας, που έγινε με τηλεδιάσκεψη. Δημοτικός σύμβουλος, γνωστός νοσταλγός της δικτατορίας του Παπαδόπουλου και των συνταγματαρχών, εμφανίστηκε να έχει πίσω του τη σημαία με το έμβλημα της 21ης Απριλίου.

Οι δύο δημοτικές σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, δεν είχαν οπτική εικόνα του συγκεκριμένου συμβούλου. Είναι όμως θετικό ότι όταν έγινε αντιληπτό από παράταξη που είχε οπτική εικόνα, καταγγέλθηκε αμέσως .

 

 

 

Η Λαϊκή Συσπείρωση, όχι μόνο πριν τις τελευταίες εκλογές αλλά και στις προηγούμενες, επίσημα είχε καταγγείλει στο θηραϊκό λαό, ότι υπήρχαν μέλη της Χρυσής Αυγής και οπαδοί της Χούντας στα ψηφοδέλτια δημοτικών συνδυασμών.

Η αλήθεια δεν μπορεί πια να κρυφτεί!

 

 

Τι έχουν να πουν τώρα όλοι αυτοί – δημοτικοί σύμβουλοι και μη – , που κρατούσαν ερμητικά κλειστό το στόμα τους και κάλυπταν τις φασιστικές αντιλήψεις των υποψηφίων που είχαν στα ψηφοδέλτιά τους?

 

 

Τι έχουν να πουν οι επικεφαλής και οι δημοτικοί σύμβουλοι των παρατάξεων που αδιαφόρησαν για αυτά τα γεγονότα και συνεργάστηκαν προκειμένου να  υπάρξει ένα  εκλογικό αποτέλεσμα  που θα τους εξασφάλιζε την εκλογική νίκη και την πολυπόθητη «καρέκλα»?

 

 

Και τέλος, βέβαια τι έχει να πει ο ΣΥΡΙΖΑ Θήρας, που θεωρεί εαυτόν προοδευτική δύναμη, τη στιγμή που μέλη του συμμετείχαν σε τέτοια ψηφοδέλτια πλάι σε φασιστικών αντιλήψεων υποψηφίους??

Επιτέλους, ήλθε η ώρα να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.

 

 

Και εδώ, ο επικεφαλής του συνδυασμό  στον οποίο ανήκει πρέπει  να προβεί στην άμεση  αποπομπή του.

 

 

Ο ελληνικός λαός έχει αντιμετωπίσει τις φασιστικές αντιλήψεις και πρακτικές πολλές φορές στην πρόσφατη ιστορία του. Τις έχει νικήσει και είναι καταδικασμένες στη συνείδησή του.

Ούτε εμείς ούτε κανένας ελεύθερος, δημοκρατικός πολίτης δεν θα επιτρέψει να σηκώσει ξανά κεφάλι το φίδι του φασισμού και ναζισμού και να δηλητηριάσει το θηραϊκό λαό και κυρίως τη νεολαία.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *