ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΙΑΣ- ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΖΙ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

 

 

 

“Αγαπητοί επιχειρηματίες του χωριού μας, καθώς και εμπλεκόμενοι στον κλάδο τροφοδοσίας/μεταφορών, σας καλούμε να συμμετέχετε και εσείς στην προσπάθειά μας να φτιάξουμε την καθημερινότητα όλων μας, κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου.
Η συμμετοχή σας θα συμβάλλει τα μέγιστα στην βελτίωση της εικόνας του νησιού μας προς τους επισκέπτες, αλλά και προς εμάς τους ίδιους που ζούμε και εργαζόμαστε σε αυτές τις συνθήκες.
● Σύμφωνα με την ισχύουσα Κανονιστική της Οίας, η τροφοδοσία σε ολόκληρη την περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Οίας, θα πρέπει να ολοκληρώνεται έως τις 11:00.
● Επίσης θα πρέπει όλοι να έχετε καροτσάκι με ρόδες λαστιχένιες, διότι παρατηρείται καταστροφή του πεζοδρόμου, ο οποίος είναι ένα στολίδι του χωριού μας.
● Γνωρίζοντας πως κάποιες υπηρεσίες χρειάζεται να παρέχονται σχεδόν όλη την ημέρα, παρακαλούμε να φροντίσετε το πρόγραμμά σας να διαμορφωθεί σύμφωνα με το παραπάνω ωράριο, από τις 23:00 το βράδυ έως τις 11.00 το πρωί.
● Η μπάρα στο ΚΕΠ της Οίας θα είναι ανοιχτή, μεταξύ 06.00 και 11.00.
● Τέλος δεχθήκαμε καταγγελίες για εταιρείες που ξεφορτώνουν ολόκληρες παλέτες στον πεζόδρομο, πράγμα που θα πρέπει να σταματήσει άμεσα.
Στόχος είναι η σταδιακή κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση του χωριού μας, κάνοντας μια αρχή προγραμματισμού των οχημάτων που σταθμεύουν για πολλή ώρα σε διάφορα κομβικά σημεία, όπως επίσης και την άσχημη εικόνα μας στους επισκέπτες, οι οποίοι για να απολαύσουν την μοναδική ομορφιά που στηρίζει τον τουρισμό μας, πρέπει με δυσκολία να οδηγήσουν, να παρκάρουν και στο τέλος να έρθουν αντιμέτωποι με χιλιάδες καρότσια.
Για τον σκοπό αυτό, θα τοποθετηθούν και ενδεικτικές πινακίδες, στα όρια της Κοινότητάς μας.
Η μη συμμόρφωση των παραπάνω, θα μας αναγκάσει να επέμβουμε με κυρώσεις σε όποιον παρακούει την ήδη υπάρχουσα ψηφισμένη απόφαση, η οποία θα έπρεπε ούτως ή άλλως να τηρείται.
Είμαστε αποφασισμένοι να συμμορφώσουμε το χάος που επιτράπηκε να δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια. Θα δοθεί διορία σε όλες τις μεταφορικές και τα οχήματα τροφοδοσίας έως 25/09/2019.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση, καλή δύναμη”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *