ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΡΧΗ ΛΙΜΕΝΩΝ & SEA DIAMOND. ΕΝΤΑΞΕΙ, ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ

“ΤΩΡΑ, ΜΠΛΕΞΑΝΕ, ΛΕΕΙ Ο ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΘΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ”

 

 

Μόνο η ανάρτηση, του καρατομηθέντος, επικεφαλής της Δημόσιες Αρχής Λιμένων. Που αν ήταν χρεοκοπημένη τράπεζα, θα είχε ανακεφαλαιοποιηθεί.

  Ο Μπακόπουλος, και οι 17 συνεργάτες, του, ήταν απλώς, αφοσιωμένοι και έντιμοι Δημόσιοι Λειτουργοί. Δεν χρεοκόπησαν. Ηθικά, στάθηκαν στο ύψος τους. Και σε όλα τα άλλα. Μάλλον, όμως, η ηθική και η αποτελεσματικότητα, δεν είναι δυσεύρετες. Εξοβελιστέες, είναι. Γιατί χαλάνε την πιάτσα

 

 

“Σήμερα υπό πρωτοφανείς συνθήκες θεσμικής εκτροπής ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής έκλεισε τη ΔΑΛ με εκπρόθεσμη τροπολογία της τελευταίας στιγμής. Ο κ Πλακιωτακης ήταν σαφής στην αιτιολόγηση της επιλογής του: είχε δεσμευθεί και έπρεπε να τηρήσει την υπόσχεση του. Αυτό πραγματικά μας διευκολύνει να αποκαλύψουμε τι και σε ποιους είχε υποσχεθεί ο κ Πλακιωτακης.

 

Όμως οι αποκαλύψεις αυτές δε μπορούν να γίνουν μέσα από τη σελίδα της καταργημένης πλέον ΔΑΛ. Για το λόγο αυτό όσοι ενδιαφέρεστε να μάθετε την αλήθεια προσκαλείστε να μας ακολουθήσετε πλέον στη νεοσύστατη σελίδα του Παρατηρητήριου Διαφάνειας Ελληνικών Λιμένων.

  Όσοι νόμιζαν ότι θα τη γλυτώσουν με το κλείσιμο της ΔΑΛ έκαναν λάθος, διότι τώρα πραγματικά μπλέξανε. Ευχαριστούμε για τη στήριξη που παρείχατε στη ΔΑΛ και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να τα λέμε. Δ Π Μπακοπουλος πρώην Διοικητής ΔΑΛ”. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *