ΔΗΜΟΣ ΘΗΡΑΣ: Ολοκληρώνεται η προετοιμασία των σχολικών κτηρίων.

 

 

 

     “Ολοκληρώνεται η προετοιμασία των σχολικών εγκαταστάσεων, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, με την εκτέλεση όλων των απαραίτητων εργασιών από τα συνεργεία του Δήμου Θήρας, .

 

 

     Προτεραιότητα δόθηκε από την αρχή του καλοκαιριού, στις εκτεταμένης κλίμακας εργασίες στα σχολικά κτήρια, οικοδομικές εργασίες με τη διαμόρφωση νέων χώρων διδασκαλίας, επισκευές και αντικαταστάσεις δαπέδων και άλλων δομικών τμημάτων. Έγιναν όλες οι απαραίτητες καταγραφές ελλείψεων και προχώρησαν οι διαδικασίες  προμήθειας εξοπλισμού.

 

 

     Συγκεκριμένα στο Γυμνάσιο Μεσαριάς πραγματοποιήθηκαν, διαμόρφωση νέων χωρών διδασκαλίας, αντικατάσταση δαπέδων και τοποθέτηση αντιολισθητικών πλακιδίων στις αίθουσες εργαστηρίων και αντικατάσταση πολυμηχανήματος.

 

 

     Στο Γυμνάσιο των Φηρών, ολοκληρώθηκε η μελέτη και αντικατάσταση των κουφωμάτων του συγκροτήματος και εξοπλίστηκε η δεύτερη αίθουσα εργαστηρίων Η/Υ.

 

 

     Στο Γυμνάσιο Εμπορείου πραγματοποιήθηκαν οικοδομικές εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης αιθουσών διδασκαλίας, ελαιοχρωματισμοί και καλλωπισμός του προαυλίου χώρου.

     Οι εργασίες των συνεργείων του Δήμου Θήρας, υπό την εποπτεία του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Δημήτρη Σιγάλα, συνεχίζονται ώστε να είναι έτοιμα τα σχολεία να υποδεχτούν τους μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά σε λίγες μέρες.

     Παράλληλα ολοκληρώνονται οι επισκευαστικές εργασίες και προμήθειες, στα σχολικά κτήρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *