Δήμος Θήρας για την 60η Εθελοντική Αιμοδοσία  

 

 

     “Με την 60η εθελοντική αιμοδοσία στη Σαντορίνη, που ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή, συμπληρώνονται 30 χρόνια συνεχούς πορείας της Τράπεζας Αίματος Σαντορίνης. Η αδιάλειπτη αυτή συνέχεια με συνέπεια, αναδεικνύει την ευαισθησία των Σαντορινιών, στην προσφορά για τον συνάνθρωπο.  

 

     Ο Δήμος Θήρας απευθυνόμενος στους αιμοδότες, που απλόχερα χαρίζουν ζωή με την πρόσφορα τους, όλα αυτά τα χρόνια στον ανώνυμο πάσχοντα, θέλει να τους ευχαριστήσει και να μεταφέρει το μήνυμα της συναλληλίας που εκπέμπουν τα νησιά μας Θήρα και Θηρασία.    

 

     Στη φετινή φθινοπωρινή αιμοδοσία, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας Αίματος, συγκεντρώθηκαν 930 μονάδες αίματος και οι νέοι αιμοδότες ανήλθαν στους 193.    

 

     Οι εθελοντές των νησιών μας απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι η εθελοντική πράξη αιμοδοσία είναι πράγματι έκρηξη αγάπης. Με τη μεγάλη προσέλευση τους κάνουν όλους μας υπερήφανους και κατατάσσουν το νησί μας πρωτοπόρο στον τομέα της εθελοντικής αιμοδοσίας στην χώρα μας και ανάμεσα στις δέκα πρώτες θέσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο”.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *