Δημοπράτηση της προμήθειας του εξοπλισμού για 14 παιδικές χαρές στο νησί.

ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ “ΦΙΛΟΔΗΜΟΥ”

 

 

Με χαρά ανακοινώνουμε τη δημοπράτηση της προμήθειας όλων των παιχνιδιών που θα εξοπλίσουν 14 παιδικές χαρές στη Σαντορίνη και τη Θηρασία. Αναλυτικά θα ανανεωθούν οι παιδικές χαρές στα χωριά: Περίβολος, Περίσσα, Ακρωτήρι, Μεγαλοχώρι, Έξω Γωνιά, Βόθωνας, Εμπορείο (ποταμός), Βουρβούλος (2 παιδικές χαρές), Θηρασία (2παιδικές χαρές), Μέσα Γωνιά, Ημεροβίγλι και Πύργος.

Τα νέα παιχνίδια θα πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας, οι παιδικές χαρές θα ολοκληρωθούν με τη δημιουργία ξύλινης περίφραξης , δαπέδου ασφαλείας, φύτευσης δέντρων, τοποθέτησης καθισμάτων και φωτιστικών. Όσα παιχνίδια είναι ήδη τοποθετημένα και βρίσκονται σε καλή κατάσταση προβλέπεται να συντηρηθούν. Επίσης προβλέπεται η προμήθεια για 75 παγκάκια και 25 καθίσματα χωρίς πλάτη, τα οποία θα μείνουν στις αποθήκες του Δήμου.

Τέλος σε ορισμένες παιδικές χαρές, προβλέπεται η τοποθέτηση δεκατεσσάρων  οργάνων υπαίθριας γυμναστικής για ενήλικες.  Το σύνολο της δαπάνης είναι 619.000,00€  η οποία θα καλυφθεί κατά 65% από το Δήμο Θήρας και κατά 35% από το δημόσιο επενδυτικό πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ. Ημερομηνία λήξης παραλαβής των προσφορών είναι η 13η Σεπτεμβρίου 2019. Συνεπώς η ανανέωση των παιδικών χαρών θα υλοποιηθεί στη θητεία της επόμενης δημοτικής αρχής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *