Δημοπράτηση έργων για συντήρηση και επισκευή σχολείων Δήμου Θήρας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 

 

 

 

Φωτό: Μαρία Πιτσικάλη

“Σε συνέχεια της δημοπράτησης του έργου για την επέκταση και επισκευή του Δημοτικού Σχολείου της Οίας, ανακοινώνουμε ότι περαιτέρω 352.000,00 ευρώ θα διατεθούν για τη συντήρηση και επισκευή, μέσω δημοπρατήσεων έργων, των σχολείων του Δήμου Θήρας.

Συγκεκριμένα:

  1. Στις 23 Μαΐου 2019 δημοπρατείται με ανοικτή διαδικασία το έργο «ΕΠΙΣΚΕΥΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ  & ΑΥΛΕΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ», προϋπολογισμού 145.000,00€ με την χρηματοδότηση να προέρχεται  από το ΠΔΕ Υπουργείο Εσωτερικών (πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ ) και το Δήμο Θήρας. Το έργο περιλαμβάνει παρεμβάσεις όπως αντικατάσταση κουφωμάτων, οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες στα Νηπιαγωγεία Εμπορείου (1ο, 2ο & 3ο), Καρτεράδου και στο Γυμνάσιο Θήρας.
  2. Στις 28 Μαΐου 2019 δημοπρατείται με ανοικτή διαδικασία το έργο «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ», προϋπολογισμού 207.000,00€ με την χρηματοδότηση να προέρχεται  από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Θήρας. Το έργο περιλαμβάνει παρεμβάσεις όπως αντικατάσταση κουφωμάτων, ηλεκτρομηχανολογικές και οικοδομικές εργασίες στα Νηπιαγωγεία Βουρβούλου, Ημεροβιγλίου, Πύργου, Μεγαλοχωρίου και στο Δημοτικό Σχολείο Πύργου”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *