ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΙΓΙΑΛΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε.

 

 

PARALIA_KAMARI1“Η ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε.

Διακηρύσσει τη διενέργεια φανερής, πλειοδοτικής και προφορικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση θέσεων αιγιαλού εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Θήρας και αρμοδιότητας της ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε., για την εκμετάλλευση ομπρελών και ξαπλωστρών θαλάσσης και θαλασσίων μέσων αναψυχής, βάση της υπ’ αριθμ. 25/2016 Απόφασης του Δ.Σ. της επιχείρησης (ΑΔΑ : Ω75ΝΟΕΚ6-ΓΦΨ).

Η δημοπρασία θα γίνει στα γραφεία διοίκησης της ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε. στη Μεσαριά Θήρας (επί του επαρχιακού δρόμου Φηρών – Πύργου, κάτω από το Ι.Κ.Α. Θήρας) στις 14 Ιουνίου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ.

Σε περίπτωση διεξαγωγής επαναληπτικής δημοπρασίας, μετά από σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, η επαναληπτική δημοπρασία θα διεξαχθεί στα γραφεία διοίκησης της ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε. στη Μεσαριά Θήρας (επί του επαρχιακού δρόμου Φηρών – Πύργου, κάτω από το Ι.Κ.Α. Θήρας), την 24η Ιουνίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ..

Αντίτυπα της λεπτομερούς Διακήρυξης και των λοιπών πληροφοριακών στοιχείων για τη συμμετοχή στη δημοπρασία διατίθενται από τα γραφεία της ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε. κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, (Τηλ. 22860-23021, Φαξ 22860-23031)”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *