ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ SANTONEWS ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΛΟΘΩΠΕΙΕΣ

ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΟΠΛΟΘΩΠΕΙΑ

 

"Το αγαπώ τόσο πολύ αυτό το όπλο, που την ημέρα που το αγόρασα έδιωξα από το κρεβάτι τη γυναίκα μου για να κοιμηθώ μαζί του.", δήλωσε ο κ. Αρβανίτης. Τι πιο φυσιολογικό;.

“Το αγαπώ τόσο πολύ αυτό το όπλο, που την ημέρα που το αγόρασα έδιωξα από το κρεβάτι τη γυναίκα μου για να κοιμηθώ μαζί του.”, δήλωσε ο κ. Αρβανίτης. Τι πιο φυσιολογικό;.

Πριν από λίγες μέρες γράφαμε για  «μικρά, άκακα χρυσαυγίτικα βίτσια» (https://www.santonews.com/mikra-akaka-chrisavgitika-vitsia.santonews) σχετικά με τα όπλα. Κάποιοι ίσως θεώρησαν εμπαθές ή υπερβολικό το κείμενο. Ήρθε όμως ο Χρυσαυγίτης Βουλευτής κ. Μιχάλης Αρβανίτης που με δηλώσεις του στον «Nouvel Observateur», (αναδημοσίευση στο www.nooz.gr) το επιβεβαίωσε πλήρως. Είπε χαρακτηριστικά: «Και εγώ επίσης έχω ένα όπλο στο σπίτι μου. Είναι ένα συλλεκτικό Winchester, το όπλο του καουμπόι. Εάν ανακάλυπταν αυτό το όπλο, το οποίο δεν έχω δηλώσει, κανένας δεν θα έλεγε ότι είναι συλλεκτικό! . Το αγαπώ τόσο πολύ αυτό το όπλο, που την ημέρα που το αγόρασα έδιωξα από το κρεβάτι τη γυναίκα μου για να κοιμηθώ μαζί του. Εμείς οι άνδρες, εμείς οι Έλληνες έχουμε μια αδυναμία στα όπλα. Όταν γυρίζω σπίτι, τα χαϊδεύω. Τα αγαπώ….».

   Η ιστοσελίδα, αισθάνεται πανηγυρικά δικαιωμένη.