ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΗΡΑΣ.

 

 

 

      “Άμεση υπήρξε η ανταπόκριση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη στην πρόσκληση που του απηύθυνα για συνάντηση εργασίας στη Σαντορίνη.

 

 

     Η παρουσία του στο νησί μας υπήρξε πολλαπλώς χρήσιμη και η συνεργασία μας ιδιαίτερα παραγωγική.

 

 

     Αρχικώς τον ενημέρωσα για τις προτάσεις που έχει υποβάλει ο Δήμος προς χρηματοδότηση καθώς και για τις δράσεις και τα έργα που υλοποιούμε στα πλαίσια του Στρατηγικού Σχεδίου Βιώσιμης Ανάπτυξης της Σαντορίνης.

 

 

 

     Στην συνέχεια έλαβα εκ μέρους του ενημέρωση για τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα που μπορεί ν’ αξιοποιήσει ο Δήμος μας καθώς και για τις διαδικασίες που πρέπει ν’ ακολουθηθούν.

 

     Το ζήτημα όμως που κυριάρχησε στις συζητήσεις μας και για το οποίο ζήτησα την συνδρομή του Γενικού Γραμματέα ήταν αυτό της ενίσχυσης των Υπηρεσιών του Δήμου για την διασφάλιση της εύρυθμης και αποδοτικής λειτουργίας τους.

     Τόνισα στον Γενικό Γραμματέα ότι η υποστελέχωση των Υπηρεσιών και η έλλειψη εξειδικευμένων και έμπειρων στελεχών σε υπηρεσίες – κλειδιά αποτελεί ανασχετικό παράγοντα στην προσπάθεια μας να προωθήσουμε καινοτόμες δράσεις και έργα απαραίτητα για την βιώσιμη ανάπτυξη της Σαντορίνης.

 

 

     Ο κ. Σταυριανουδάκης με διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του προκειμένου ο Δήμος Θήρας να ενισχύσει την  λειτουργική του αποτελεσματικότητα.

 

 

     Υπήρξε τέλος αμοιβαία δέσμευση για την συνέχιση της εποικοδομητικής συνεργασίας προς όφελος του Δήμου και των συμπολιτών μας”.   

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *