Site icon Santonews

ΔΙΑΘΕΣΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ (ΑΝΩΔΥΝΑ) ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΩΣΕΤΕ ΖΩΕΣ

ΤA CALDERA COLLECTION’ S HOTELS ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΥΕΛΟΥ ΟΣΤΩΝ

 

 

 

Σίγουρα, είναι η απλούστερη ιατρική εξέταση. Ακόμα και το βούρτσισμα των δοντιών, είναι δυσκολότερο. Πρόκειται για την εξέταση μυελού των οστών. Μια μπατονέτα  για δύο δευτερόλεπτα στο στόμα και το οργανωμένο σύστημα Υγείας,  θα γνωρίζει που θα απευθυνθεί, αν ποτέ χρειαστείτε κάτι.

Το κυριότερο όμως είναι πως κάποια παιδιά ή ενήλικες, ίσως ήδη χρειάζονται κάτι, αλλιώς κινδυνεύει η ζωή τους. Δεν αναλαμβάνει κανείς, κάποια υποχρέωση. Είναι μια απλή, αλλά ζωτική διαδικασία. Αν κάποιος που κινδυνεύει η ζωή του και έχει χάσει κάθε ελπίδα, ένας συμβατός δότης, μπορεί να συνεναίσει και να δώσει εκ των υστέρων –σε μια διαδικασία, πολύ απλούστερη από την αιμοδοσία- ένα ευεργετικό δείγμα που είναι ικανό να σώσει μια παιδική ζωή.

Το βασικότερο όλων, είναι όμως, να υπάρχει ένα Εθνικό Σύστημα Δεδομένων, όπου η επιστημονική κοινότητα θα ανατρέχει και θα δίνει τη δυνατότητα μιας διπλής ζωής: της προσωπικής του καθενός και μιας άλλης που έχει σωθεί επειδή έχει «αδελφά κύτταρα». Μια σπάνια προσφορά, χωρίς πόνο, φόβο ή συνέπειες. Μια προσφορά ζωής.

 

Οι Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις Caldera Collection’s hotels συναισθανόμενες ότι το ελάχιστο για τον καθένα, μπορεί να προσφέρει το μέγιστο για τον ΕΝΑ που κινδυνεύει, κάλεσαν και φιλοξενούν ένα κλιμάκιο από τον Σύλλογο “Πίστη” για την απλή δειγματοληψία μυελού οστών. Όσοι εργαζόμενοι θέλουν, θα συμμετάσχουν εθελοντικά. Αλλά και όσοι Πολίτες θέλουν, είναι όχι απλά ευπρόσδεκτοι, αλλά και πολύτιμοι. Ένα μικρό δείγμα σιέλου με μια μπατονέτα από το στόμα ίσως επιτρέψει να σωθεί μια ζωή.

Δεν αναλαμβάνει κανείς, κάποια υποχρέωση. Είναι μια απλή, αλλά ζωτική διαδικασία.

Τη Δευτέρα 28 Μαΐου και από ώρα 11:30 το πρωί, οι πραγματικοί άνθρωποι της Σαντορίνης, καλούνται για να χαμογελάσουν στη ζωή. Ένα απλό δείγμα από πολίτες 18-45 ετών δίνει  μια πιθανότητα μεγαλειώδους προσφοράς. Γιατί η ζωή της εθελοντικής προσφοράς, δίνει πραγματική ζωή!.

 

Σας περιμένουμε στο συνεδριακό Κέντρο του Del SOL στην ευθεία Φηρών Πύργου.

 

Exit mobile version