Site icon Santonews

Διαμαρτυρία των γιατρών του Νοσοκομείου για δηλώσεις της εντεταλμένης συμβούλου

 

Υπόμνημα διαμαρτυρίας αναφορικά με δηλώσεις που έκανε η εντεταλμένη σύμβουλος της ΑΕΜΥ(Ανώνυμης Εταιρείας Μονάδων Υγείας) στο τηλεοπτικό κανάλι Volcano TV, κατέθεσαν γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας. Αναφέρονται τόσο στον αριθμό των υπηρετούντων γιατρών που έδωσε η κ. Έλενα Μπορμπουδάκη, όσο και στην ελλιπή επεξήγηση των λόγων που έχουν οδηγήσει την Υγειονομική Μονάδα σε καθεστώς υπολειτουργίας, και στην επικρατούσα κατάσταση

Κυρίως όμως, οι γιατροί εθίγησαν από σημεία των δηλώσεών της που θεωρούν πως υπαινίσσονται πελατειακή σχέση των γιατρών με ασθενείς, σημειώνοντας συγκεκριμένα στο υπόμνημα : “προκειμένου  να δημιουργήσει εντυπώσεις, έβαλε ευθέως κατ αυτών, επικαλούμενη αορίστως και αναποδείκτως αήθεις συμπεριφορές ιατρών, χρηματισμό αυτών  με σκοπό την ενίσχυση των ιδιωτικών ιατρείων, καταστρατήγηση του ωραρίου τους”.

” Την  καλούμε”, λένε οι γιατροί “ να ανακαλέσει τις δηλώσεις της αυτές ή να τις εξειδικεύσει, αναφέροντας τα ονόματα των ιατρών που καταστρατήγησαν το λειτούργημά τους”.

Το υπόμνημα των γιατρών παρατίθεται αυτούσιο και σε άλλη ανάρτηση θα δημοσιευθεί η απάντηση της ΑΕΜΥ.

 

 

 

Exit mobile version