ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΑΜΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΛΑΒΑ

 

 

thyella_1“Με αφορμή το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας με αντίπαλο την συμπολίτισσα Λάβα Εμπορείου, ένα παιχνίδι που ίσως πήρε πριν την έναρξη του μεγαλύτερες διαστάσεις από όσο θα έπρεπε, επιθυμούμε να εκφράσουμε τα παράπονα μας για την διαιτησία του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Η ομάδα μας είναι ένα ιστορικό σωματείο των Κυκλάδων με συνεχή παρουσία στα Κυκλαδίτικα πρωταθλήματα επί σειρά δεκαετιών και παράλληλα ένα από τα σωματεία που δε ζητά τίποτα παραπάνω από το αυτονόητο, τα παιχνίδια να είναι παιχνίδια και όχι ”παιχνίδια”.
Η εικόνα του διαιτητικού τρίο στο συγκεκριμένο παιχνίδι χαρακτηρίζεται επιεικώς ως ανεπαρκής και κατώτερη των περιστάσεων και πραγματικά μας λυπεί το γεγονός.

Ο φίλαθλος κόσμος του νησιού, που του αξίζουν συγχαρητήρια για το φίλαθλο πνεύμα που έδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, απέδειξε πως και αθλητική παιδεία διαθέτει και όμορφο ποδοσφαιρικό κλίμα ξέρει να δημιουργεί και όντως έξω από τις γραμμές του γηπέδου η συνάντηση αποτέλεσε διαφήμιση για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο. Επί της ευκαιρίας θα θέλαμε να εκφράσουμε για μια ακόμη φορά τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της Λάβας Εμπορείου, Ρουσσέτου Διαμαντόπουλου.

Δυστυχώς όμως εντός των γραμμών παρακολούθησε ένα παιχνίδι διαιτητικής παρωδίας που αφέθηκε από τον κ. Κουζούμη να γίνει σκληρό και δυνατό, θέτωντας αρκετές φορές σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των παιχτών μας.

Ειλικρινά δεν μπορούμε να καταλάβουμε εάν ο εν λόγω κύριος αρέσκετε στο να διαιτητεύει τέτοιου είδους αναμετρήσεις, εάν νόμιζε πως θα διαιτητεύσει στο Boca Juniors – River Plate όπου φάουλ ίσον αίμα αλλιώς τίποτα, ή απλά ”έχασε” το παιχνίδι χαρίζοντας μας στιγμές που φτάνουν στα όρια του κλαυσίγελου χάνοντας(;) φάσεις που έγιναν μπροστά στα μάτια του με αποκορύφωμα τον καταλογισμό πέναλτι από το οποίο προήλθε και η ισοφάριση της γηπεδούχου.

Στο βίντεο που επισυνάπτεται μπορεί κάποιος να δει και την φάση από την οποία προήλθε και το 1-2 της γηπεδούχου όπου στην αρχή της υπάρχει καταφανέστατο φάουλ σε παίχτη μας.
Το διαιτητικό μενού είχε μέχρι και κίτρινη κάρτα σε ανύποπτη στιγμή σε παίχτη της ομάδας μας που πραγματοποιούσε… ζέσταμα(!), οποία αμαρτία άραγε…

Ο κ. Κουζούμης, υπό το βλέμμα του αρχιδιαιτητή του νομού μας κ. Σουλτάνη, πρόλαβε… να αποβάλει τον γενικό αρχηγό της ομάδας μας κ. Καλιακούδα επινοώντας εξύβριση και αποτελείωσε το ”κρεσέντο” του φέρνοντας το παιχνίδι στα… ίσια (κλαυσίγελος ξανά) αποβάλοντας στις καθυστερήσεις του αγώνα και σε διάστημα ενός λεπτού, δύο παίχτες της γηπεδούχου για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Δυστυχώς είμαστε στη δυσάρεστη θέση να εκφράσουμε την ανεπάρκεια του συγκεκριμένου διαιτητή και να επιστήσουμε την προσοχή προς πάσα κατεύθυνση.

Συμμετέχουμε σε ένα από τα καλύτερα και αμφίρροπα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών και είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μέρος αυτής της ποδοσφαιρικής γιορτής, μην προσπαθείτε να μας το χαλάσετε! Οποίος ή όποιοι νομίζουν ότι θα μας βάλουν εμπόδια στο να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί είναι βαθιά νυχτωμένοι!.

Με την απαίτηση της 50-50 αντιμετώπισης σε όλα μας τα παιχνίδια (και φυσικά ας κερδίσει ο καλύτερος) και την ευχή αυτή η διαιτησία να ήταν η μοναδική παραφωνία που θα δούμε σε όλο το φετινό πρωτάθλημα ευχόμαστε καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες της κατηγορίας”.

 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ Η ΘΥΕΛΛΑ

Save

Save

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *