ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤO ΧΩΡΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΛΙ ΤΟ “ΑΛΛΟΥ” -ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

megalohori_skoypidia“Κύριε Δήμαρχε,

 

 

Εμείς οι κάτοικοι του Μεγαλοχωρίου αποφασίσαμε να διαμαρτυρηθούμε και δυναμικά, για να γίνει κατανοητό το πρόβλημά μας σε όλη την Σαντορίνη και ακόμη πιο πέρα. Θέλουμε να σας καταστήσουμε σαφές ότι είτε με τρόπο δυναμικό, είτε νομικό το χωριό μας δεν θα γίνει σκουπιδότοπος.

Διαμαρτυρόμαστε γιατί ενώ έχετε σχέσεις με το χωριό μας εσείς και το επιτελείο σας από την αρχή αποφασίσατε να φέρετε σκουπίδια σε μας. Μάλλον θα θεωρήσατε εσφαλμένα ότι είμαστε οι πιο δεκτικοί, οι πιο υποχωρητικοί, οι πιο φιλήσυχοι, οι πιο μαλθακοί από όλη την Σαντορίνη. Θα σας αποδείξουμε το αντίθετο. Θα προστατέψουμε το χωριό μας και την Καλντέρα μας με κάθε τρόπο.

Οι ειδικοί σας λένε ότι υπάρχουν άλλοι τόποι κατάλληλοι για την χρήση αυτή, αλλά σεις τους αγνοείτε. Θέλουμε την δέσμευσή σας ότι το Μεγαλοχώρι δεν θα γίνει σκουπιδοχώρι. Έτσι και αλλιώς δεν θα σας αφήσουμε να το πράξετε. Κάτοικοι και Φίλοι του Μεγαλοχωρίου” .

Save

1 Απάντηση

  1. Μου την δίνει λιγουλάκι αυτή η αναφορά στους “ειδικούς”: Την χρησιμοποιεί κατά κόρον η πεθερά μου, όταν ξεμένει από επιχειρήματα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *