ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

 

Αεροπορικό "φιλέτο"  το αεροδρόμιο της Σαντορίνης
Αεροπορικό “φιλέτο” το αεροδρόμιο της Σαντορίνης.

«Οι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι του ΚΚΕ με τη Λαϊκή Συσπείρωση Ν. Αιγαίου, χαιρετίζουν τις κινητοποιήσεις των Σαντορινιών για να σταματήσουν την πώληση του αεροδρομίου του νησιού τους και τους καλούμε να μην επιτρέψουν σε Δημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους, περιφερειακούς συμβούλους και βουλευτές που στηρίζουν την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης να καρπώνονται τον αγώνα τους για ψηφοθηρία και αποπροσανατολισμό.

Στο προηγούμενο Περιφερειακό συμβούλιο, όλες οι πολιτικές δυνάμεις εκτός της Λαϊκής Συσπείρωσης, χειροκρότησαν τον χωροταξικό σχεδιασμό στο Ν. Αιγαίο που, εκτός των άλλων, περιλαμβάνει το ξεπούλημα λιμανιών, αεροδρομίων, βραχονησίδων, γης, αέρα και θάλασσας, μέχρι περιοχές ΝΑΤ, στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο, άνεργο, αυτοαπασχολούμενο, νέο, συνταξιούχο , αγρότη να συνταχθεί στον αγώνα του λαού της Σαντορίνης όπως και κάθε νησιώτη, για να μην επιτρέψουν το ξεπούλημα των νησιών μας από την εφαρμογή της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τοπικής Διοίκησης.

Κανένας μόνος του , παρατηρητής της καταστροφής.

Ενίσχυση σε όλα τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ για να δυναμώσει η φωνή μας, απέναντί τους.

Ενιαία η πολιτική του κεφαλαίου που μας επιτίθεται. Ενιαία η ψήφος και ο αγώνας μας».