Site icon Santonews

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

 

 

 

“Περιπλανώμενοι Δικηγόροι” –Nomad Lawers , είναι μια αγγλόφωνη ιστοσελίδα, που αναφέρεται κυρίως σε ταξιδιωτικές προτάσεις και προορισμούς ολόκληρου του πλανήτη. Μάλλον δεν απευθύνεται μόνο σε νομάδες δικηγόρους, καθώς μια σύντομη ματιά στο διαδίκτυο, αποδεικνύει πως έχει μεγάλο αναγνωστικό κοινό. Και επειδή ακόμα και οι διακοπές χρειάζονται το δικηγόρο τους, σπεύδει να προτείνει την Ελλάδα και τα σημαντικότερα σημεία της. Πρώτη -παρουσία δικηγόρου πάντα)- είναι η Σαντορίνη, για την οποία γράφει:

 

“Η Σαντορίνη είναι ένα νησί των Κυκλάδων στο Αιγαίο. Καταστράφηκε από ηφαίστειο τον 16ο αιώνα π.Χ. Αυτή η ηφαιστειακή έκρηξη άλλαξε για πάντα το τραχύ τοπίο της.

Οι 2 κύριες πόλεις της, τα Φηρά (λευκοβαμένα) και η Οία (κυβόμορφη), προσκολλώνται στους βράχους πάνω από μια υποθαλάσσια καλντέρα (κρατήρα). Βλέπουν τη θάλασσα και τα μικρά νησιά στα δυτικά, καθώς και παραλίες φτιαγμένες από βότσαλα λάβας (μαύρα, κόκκινα και λευκα).

Ενώ οι περισσότεροι τουρίστες κατευθύνονται προς την Οία, η θέα στο ηλιοβασίλεμα από το Ακρωτήρι στο νοτιοδυτικό άκρο του νησιού είναι πιο εντυπωσιακή και λιγότερο γεμάτη κόσμο.

Η Σαντορίνη είναι γνωστή για την οινική της παράδοση και έχει πολλούς αμπελώνες και εκλεκτά κρασιά. Τα boutique οινοποιεία της Σαντορίνης είναι τα καλύτερα καθώς προσφέρουν μια απαράμιλλη εμπειρία”.

 

 

 

I

 

Pelion:

 

 

Mykonos

 

Nafplio

Delos 

 

Meteora : 

 

Naxos .

 

Exit mobile version