ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ’21

ΠΡΟΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ  ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ-ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΘΕΜΑ

1821-2021 διακόσια χρόνια – η Νάξος στην Επανάσταση

 

 

 

  “Αγαπητέ/ή συμπατριώτη/σσα

Σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος με διαδικτυακή διάλεξη ή σε συζητήσεις, που θα μεταδίδονται απευθείας καθ’ όλον το τρέχον έτος στον γνωστό ναξιώτικο ιστότοπο naxostimes.gr. και θα έχουν τον γενικό τίτλο “Νάξος: 200 χρόνια από την Επανάσταση. Η συμβολή των Ναξίων στον Αγώνα“.

Είναι εύλογη η αναφορά της συμβολής στην Επανάσταση και άλλων Κυκλαδονήσων και η παρουσία ερευνητών και από άλλα νησιά στο ψηφιακό αυτό βήμα, δεδομένου ότι η συμμετοχή στο κορυφαίο και καθοριστικό αυτό γεγονός της νεότερης ελληνικής ιστορίας δεν μπορεί να αποσυνδεθεί, παρά τις τοπικές μεταλλάξεις, από τα γεγονότα και τις εξελίξεις σε κυκλαδικό και ευρύτερο επίπεδο.

Την επιστημονική επιμέλεια αυτών των εκδηλώσεων έχουν οι Νίκος Λεβογιάννης, φιλόλογος-πρώην Βουλευτής και Βασίλης Φραγκουλόπουλος, Νομικός, οικονομολόγος.

 

 

Οι ομιλίες μπορεί να μεταδοθούν μαγνητοσκοπημένες, σε περίπτωση που οι ομιλητές δεν μπορούν, για κάποιο λόγο, να μετάσχουν σε απευθείας εκπομπές.

 

Η πρόταση συμμετοχής, μαζί με το θέμα της ομιλίας και τον χρόνο επιλογής σας (όχι κατ’ ανάγκην επακριβώς προσδιορισμένο) πρέπει να υποβληθούν, το συντομότερο δυνατό, στις εξής (ή σε μία από τις εξής) ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

naxos@naxostimes.gr

n.levogiannis@yahoo.gr

vfragoulopoulos@gmail.com

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρωτοβουλία, βλέπετε

naxostimes.gr/naxos/80442/naxos-200-chronia-tin-epanastasi-1821-live-dialexeis-naxostimes-gr/.  “

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *