Site icon Santonews

ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

 

 

“Σας ενημερώνουμε για τη διεξαγωγή σεμιναρίου Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ), απαραίτητο για κάθε εργαζόμενο στον κλάδο τροφίμων και ποτών:

·         19 και 20 Οκτωβρίου με φυσική παρουσία στο γραφείο Σαντορίνης,

·         30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου, εξ’ αποστάσεως παρακολούθηση μέσω ψηφιακής πλατφόρμας.

Αξίζει να τονίσουμε ότι πλέον δίνεται η δυνατότητα σε όλους όσους θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο να λάβουν μέρος αμέσως μετά στην ηλεκτρονική εξέταση (eexam) και να αποκτήσουν άμεσα το απαραίτητο πιστοποιητικό κατάρτισης.

Πληροφορίες και υποβολή αίτησης στο σύνδεσμο: https://www.ekyklades.gr/articles/article.jsp?context=103&categoryid=2561&articleid=56424

Η εν λόγων εκπαίδευση αφορά κάθε εργαζόμενο και εργοδότη στον κλάδο τροφίμων και ποτών.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοινώνει τη διεξαγωγή εκπαιδευτικού σεμιναρίου σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στις 19 και 20 Οκτωβρίου στο Γραφείο Σαντορίνης, ως εξής:

Ω Ρ Α Ρ Ι Ο

 Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 16.00-21.00
&
Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 16.00-21.00 

Εισηγητής: Κώστας Ψαρίδης

Διάρκεια: 10 ώρες

Υπενθυμίζεται ότι η εκπαίδευση είναι υποχρεωτική για όλο το προσωπικό των επιχειρήσεων, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία (Κανονισμός 852/2004 EK για την Υγιεινή των Τροφίμων, Υπουργική Απόφαση 14708/17-08-2007 και Υγειονομική Διάταξη ΦΕΚ 2161/23-06-2017).

Ποιους αφορά: η εκπαίδευση αφορά επιχειρηματίες και προσωπικό που παράγουν, επεξεργάζονται, εμπορεύονται, αποθηκεύουν ή διακινούν τρόφιμα και ποτά σε επιχειρήσεις όπως: καταλύματα με πρωινό, εστιατόρια, καφέ μπαρ, κυλικεία, παντοπωλεία, μανάβικα, ιχθυοπωλεία, σουπερμάρκετ, κρεοπωλεία, τυροκομεία, ελαιοτριβεία κ.α.

Κόστος συμμετοχής: 100 ευρώ | άτομο (συμπεριλαμβάνεται το τέλος υπέρ του ΕΦΕΤ)

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων παρέχει σε κάθε συμμετέχοντα δωρεάν έντυπο εκπαιδευτικό υλικό. Μετά την εκπαίδευση ακολουθεί η διαδικασία της γραπτής αξιολόγησης, η οποία πραγματοποιείται σε σύντομο χρονικό διάστημα μέσω της νέας ηλεκτρονικής εφαρμογής εξέτασης του ΕΦΕΤ (e-exam).Η επιτυχής ολοκλήρωση της διαδικασίας των εξετάσεων οδηγεί στην απόκτηση του απαραίτητου πιστοποιητικού παρακολούθησης.

Η υποβολή αίτησης ενδιαφέροντος γίνεται ηλεκτρονικά παρακάτω. Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο του γραφείου Σαντορίνης κ. Νεκτάριο Ρούσσο στο τηλέφωνο 22860 25788″. 

Exit mobile version