ΔΕΥΑΘ:ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΗΜΕΡΟΒΙΓΛΙΟΥ

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

 

 

 

«Προκήρυξη διαγωνισμού της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. για την ύδρευση στο Ημεροβίγλι με ταχύτατες διαδικασίες για άμεση υδροδότηση».

Με ταχύτατους ρυθμούς θα προχωρήσει και θα ολοκληρωθεί η υδροδότηση του Ημεροβιγλίου μετά την σχετική ανακοίνωση του διαγωνισμού που δημοσιοποιείται σήμερα από την Δ.Ε.Υ.Α. Θήρας, για την κατασκευή δικτύου ύδρευσης της περιοχής.

Σε συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Θ., εντάχθηκε στον προϋπολογισμό του 2019 ο διαγωνισμός για την εξεύρεση του αναδόχου, που θα αναλάβει την κατασκευή του δικτύου ύδρευσης. Πρόκειται για ένα χρόνιο πρόβλημα με τεράστιες πολύπλευρες επιπτώσεις για τους κατοίκους.

Σύμφωνα με τους ταχύτατους όρους του διαγωνισμού προβλέπεται η εγκατάσταση του εργολάβου έως το τέλος του 2019 και η υδροδότηση τμηματικά του Ημεροβιγλίου μέχρι την πλήρη υδροδότηση της περιοχής το 2020.

Την ικανοποίηση τους εξέφρασαν εμπλεκόμενοι φορείς και κάτοικοι από την σχετική ενημέρωση που έγινε χθες από την ηγεσία της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. τον Πρόεδρο Μανόλη Ορφανό, τον Αντιπρόεδρο Πέτρο Πρέκα και τον Γενικό Διευθυντή Νίκο Μάινα.

Στη συγκέντρωση των κατοίκων, την οποία οργάνωσε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ημεροβιγλίου Γιώργος Ρενιέρης, η ηγεσία της ΔΕΥΑΘ ανακοίνωσε την πρωτοβουλία που ανέλαβε, προφέροντας ικανοποίηση στους κατοίκους για την άμεση λύση του χρόνιου και βασικού προβλήματος τους”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *