ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΩ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΚΟΥ, ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΣΚΗΣΩ. ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΚΟΙΤΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

 

 

 

Σε ποιόν να απευθυνθώ;. Με τι λόγια;. Ποιες επικλήσεις στη λογική;. Όταν λαμβάνεις έγγραφα όπως: “Η Ε.Σ.Θ.Π ένας ,κατά γενική ομολογία, από τους κορυφαίους Συνεταιρισμούς της Ευρώπης , δέχεται τις τελευταίες μέρες μέσω των τοπικών Μ.Μ.Ε μια ανεξήγητη και άκρως ύποπτη επίθεση”.

 

 

Από ποιον τα πήρα πάλι, και έχω πάντα προβληματικό τραπεζικό λογαριασμό;.

 

 

“Προς αποκατάσταση της αλήθειας αλλά και προς γνώση και συμμόρφωση ” ….

Κάτι μου θυμίζει η διατύπωση. Αλλά… πάλι δεν είμαι σίγουρος. Θυμάται κανείς;.

 

 

“Τέλος, δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμεθα παντός νόμιμου δικαιώματός μας, προς υπεράσπιση του νομικού προσώπου της Ένωσης και κατ’ επέκταση των συμφερόντων των παραγωγών – μελών μας” . Ζω μέρες δημοκρατικού ενθουσιασμού. Ότι ενοχλεί, απλώς ξεριζώνεται. Κι ας έλεγε ο Όργουελ πως: “Δημοσιογραφία, είναι ότι ενοχλεί, τα υπόλοιπα, είναι δημόσιες σχέσεις”.

ΥΓ. Να δώσω στη δημοσιότητα το ΜΕΜΟ συνεργασίας που παρουσίασα, ενώπιον του αξιοτίμου Δ.Σ και να ρωτήσω, γιατί ποτέ δεν μου ανακοινώθηκε, ένα έντιμο “ΟΧΙ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ”. (Και με τον τεράστιο μισθό των 10 ευρώ μηνιαίως, μείον ΦΠΑ 24%, μείον φόρο εισοδήματος, άρα σκάρτα 4 ευρώ). Τόσο άπληστος!.

ΥΓ2. Η Βάναυση προσβολή της προσωπικότητάς μου με τα “ ανεξήγητη και άκρως ύποπτη επίθεση”. Και το “ προς γνώση και συμμόρφωση των επιτιθέμενων”.

ΥΓ3. Ότι κάνετε ως έξοδα στην περίπτωση άσκησης κάθε “νόμιμου δικαιώματος”, θα βγεί από την τσέπη των- ΜΗΔΕΠΟΤΕ- θιγομένων, ή από την τσέπη των αγροτών;.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *