ΒΙΝΤΕΟ:ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ

 

 

 

Τη σφοδρή κρατική που έχω ασκήσει στην “Αγία Εταιρεία” και τον Δήμο Θήρας, προφανώς την ξέρετε. Αλλά, το αίσθημα δικαιοσύνης επιβάλει να ειπωθούν κι άλλα πράγματα. Οι περισσότεροι πετάμε δύο σακκουλίτσες σκουπιδιών την ημέρα. Μία στα ανακυκλώσιμα και μια στα μικτά οργανικά. Για την εστίαση, δεν θα μιλήσουμε.

Πληρώνουμε τέλη, έτσι;. Χωρίς διάκριση. Αγόγγυστα (καλά αυτό παίζεται!!!), αλλά τα πληρώνουμε. Και βλέπω το μάγκα, να κάνει ανακαίνιση του σπιτιού του ή του μαγαζιού του και απλά να ξεφορτώνεται τα μπάζα του, αντί να πληρώσει 20-30 ευρώ παραπάνω και να τα πάει στο σωστό χώρο.

Ο Αρτέμης ο Δακουτρός, που έχει αναλάβει άτυπα καθήκοντα καθαριότητας στο Καμάρι, με παρακάλεσε όσοι κλαδεύουν να ειδοποιούν πριν αποθέσουν τα υπολείμματα κλαδεμάτων στο δρόμο, να τον ειδοποιούν δίνοντας ακόμα και το προσωπικό του τηλέφωνο.

Λοιπόν. Και Λοιπόν. Δεν φταίει μόνο μια Δημοτική Αρχή ή μια Εταιρεία Καθαριότητας. Φταίω κι εγώ που εξοργίζομαι που οι δύο σακουλίτσες σκουπιδιών που βγάζω ημερησίως, χρεώνονται ίδιο με τα κυβικά μπαζών που ο ασυνείδητος “μάγκας”, πετάει στη γειτονιά μου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *