Site icon Santonews

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΘΟΡΥΒΟ

ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ‘Η ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ;

 

Τη στιγμή που βοά ο τόπος και οι δημόσιες καταγγελίες των εκπροσώπων της αντιπολίτευσης πέφτουν βροχή και αν αληθεύουν θα φτάσουν μέχρι τον εισαγγελέα. Την ώρα που τα ρεπορτάζ για την… Α-καθαριότητα της Σαντορίνης, είναι πρώτο θέμα συζήτησης. Όταν λέγονται βαριά πράγματα, για «ομερτά» και «κύκλο του χρήματος γύρω από τα ίδια πρόσωπα», «παράνομη σύμβαση» (Γ. Χάλαρης) «παράνομο χώρο εναπόθεσης ανακυκλώσιμων» και «σκάνδαλο» (Α. Σιγάλας) ενώ η επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κ. Μαρία Αργυρού υπαινίσσεται (κομψά το γράφω) πως ο ανάδοχος καθαριότητας είναι το γκρίζο ταμείο, μέσω του οποίου πληρώνονται υπάλληλοι του Δήμου και κάνει λόγο για «ρουσφετάκια» (και πολλά άλλα που θα δείτε στο VOLCANO TV και σε νεώτερες αναρτήσεις).

 

Αυτή την ώρα τουλάχιστον, θα περίμενε κάποιος πως στο θέμα της Καθαριότητας, θα γινόταν μια μικρούλα προσπάθεια παραπάνω. Έτσι για τα μάτια του κόσμου. Όχι για χάρη ενός «δημοσιογραφίσκου της κακιάς ώρας», όπως ο γράφων. Αλλά έτσι, για βουλώσουν στόματα, βρε αδερφέ.

BINTEO-ΡΕΠΟΡΤΑΖ:

Τι είπατε;. Πως;. Σκασίλα τους!. Ο «Προορισμός όλο το χρόνο» συνεχίζει να βρωμάει. Ρεπορτάζ πριν λίγη ώρα (21 Ιανουαρίου περίπου 16:00), το νέο πάρκινγκ στο Καμάρι μετατρέπεται σε παράδεισος για γάτες. Οι Στάβλοι Καμαρίου σε χωματερή. Ιπτάμενες σκουπιδοσακούλες, αγκιστρώνονται σε δέντρα και φράχτες. Δείτε το βιντεάκι. Κύριοι  Δήμαρχε και Αντιδήμαρχε Καθαριότητας (ο ανάδοχος δεν με νοιάζει, εσείς είστε οι εκπρόσωποί μου). Τόσο πολύ φοβάστε να εφαρμόσετε τη σύμβαση που υπογράψατε;. Τι ή ποιος σας κρατάει και γίνατε όχι απλά μαλακοί, αλλά υδαρείς;.

Exit mobile version